GUERLAINLes Absolus d'Orient Patchouli Ardent Eau de Parfum Unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent Eau de Parfum Unisex
Kampanj
Fri leverans
125 ml
1 281,00kr

I lager | Kod: GUR13156
1
Post Nord
onsdag 2021-12-01
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-01
UPS Air Mail
tisdag 2021-11-30

Upptäck Orientens charm och styrka. Guerlain Patchouli Ardent är en Eau de Parfum som inbjuder dig till en sensuell resa full av eleganta ingredienser. Dess doftkomposition öppnar med en förvånande strålande version av patchouli, som är typiskt för mörka och mystiska dofter. Unna dig en perfekt fängslande och elegant doft.

  • en varm och träig doftkomposition med blommiga ackord
  • passar alla passionerade och sensuella kvinnor
  • en distinkt doft perfekt för kvällen eller till speciella tillfällen

Doftens komposition
I inledningen kan du känna av kryddiga noter av fikon och färgad peppar, som på en gång lyser och livar upp den träiga och mystiska noten av patchouli som träder fram därefter. Denna jordiska och traditionella ingrediens kompletteras vackert av en elegant turkisk ros. Doftens harmoniska efterklang fångar dig med sitt perfekta samspel av mysk och läder, som framhäver hur unik denna Eau de Parfum är.

Doftens historia
Doften Guerlain Patchouli Ardent skapades av den passionerade parfymören och resenären Thierry Wasser. Just för denna Eau de Parfum har han återupplivat den traditionella ingrediensen – patchouli, som är en exotisk symbol för ädelhet. Den eleganta flakongen, dekorerad med ett band, återspeglar den orientaliska arkitekturen som kännetecknas av blått och guld.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Fikon, Svartpeppar, Rosépeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Cederträ, Patchouli, Damascenerrosor
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Läder, Ambroxan
Doftkategori
blommig, träig

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.