GUERLAIN Lingerie de Peau Naturlig avslutnings-foundation SPF 20

GUERLAIN Lingerie de Peau Naturlig avslutnings-foundation  SPF 20
GUERLAIN Lingerie de Peau Naturlig avslutnings-foundation  SPF 20

Beskrivning GUERLAIN Lingerie de Peau
Egenskaper

Förvandla drömmar om den perfekta hyn till verklighet. Guerlain Lingerie de Peau är en lyxig foundation som kommer inte svika dig. Den är så len att den känns som en annan hud. Tack vare den fräscha texturen känns den mycket naturlig. Den gömmer alla ofullkomligheter, förenar hyn och doftar fantastiskt efter rosor, hallon och jasmin. 

Egenskaper:

  • jämnar ut hudtonen och täcker ofullkomligheter perfekt
  • har en mycket lätt textur som känns som en annan hud
  • har en fantastisk blommig och fruktig arom
  • gör hyn sammetslen
  • håller perfekt hela dagen lång
  • skapar en naturlig effekt 

Innehåll:

  • Bio-Fusion-teknologin med sammet- och linnefibrer gör att den perfekt förenas med huden
  • SPF 20 – skyddar hyn från solens strålar 

Applicering:
Applicera några droppar foundation på huden och fördela jämt på ansiktet med fingertopparna eller penseln från mitten av ansiktet till kanterna.

Egenskaper

Konsistens
vätska
Hudfärgstyp
alla hudtyper
Rapportering
Medium
Solskyddsfaktor
med SPF
Effekt
matt, långvarig
Make-up-färg
light

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Lingerie de Peau