GUERLAIN SamsaraEau de Parfum för Kvinnor

GUERLAIN Samsara Eau de Parfum för Kvinnor
GUERLAIN Samsara Eau de Parfum för Kvinnor
100 ml
1 039,00kr

Kod: GUR0170 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2020-11-04
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2020-10-29

Parfym beskrivning GUERLAIN Samsara
Komposition

Upplev en känsla av oemotståndlig förförelse när du än vill. Guerlain Samsara är en Eau de Parfum för kvinnor som ger dig just detta. Den sensuella kombinationen av ylang ylang, jasmin och sandelträ är en blandning som har gjort många kvinnor lyckliga sedan 1853.

  • en förtrollande, orientalisk doft med träiga noter
  • för alla kvinnor som vill få uppmärksamhet
  • sandelträ gör den omisskännlig

Doftens komposition
Doften tilltalar dig med de inledande, romantiska noterna av jasminblommor, som kombineras med delikata blommor av ylang ylang. Denna blommiga duo blandas sedan med distinkt sandelträ, som i doftens avslutning smälter samman med iris, ovanliga tonkabönor och klassisk söt och varm vanilj.

Doftens historia
Det är inte bara doftens unika komposition som gör den så intressant. Historien om tillverkningen av Guerlain Samsara-flakongen är också värd att nämna. Det eleganta motivet av bin designades 1853 av Pierre-François-Pascal Guerlain för kejsarinnan Eugenia, då fru till Napoleon III.

Doften utmärker sig med att den är baserad på sandelträ, som i denna mängd användes för första gången någonsin i parfymtillverkning.

Komposition

Composition
Ylang-Ylang, Iris, Sandelträd, Tonkabönor, Jasmin, Vanilj
Doftkategori
orientalisk, träig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Samsara