Runda borstar

Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Mest sålda
12
12

Med en hårborste av hög kvalitet kan du få ett perfekt kammat och lent hår utan skador. Men hur väljer man den bästa hårborsten? Allt beror på din hårtyp och på vad du vill uppnå. Medans en kam är bättre lämpad för styling, kan du med en hårborste kan du kamma ut, forma eller släta ut håret.

Hårkam – perfekt till hårstyling

Med en bra hårkam kan du forma håret vid styling eller redan under hårtorkningen.

Om du letar efter en kam för lockigt hår, välj då en med breda tänder. Den gör håret fluffigt och vackert. Ju större lockar du har, desto bredare luckor i kammen behöver du. En kam med mycket breda luckor passar även bra till att applicera hårinpackning längs med hela hårlängden.

För fint, rakt och långt hår, välj en kam med tjocka tänder som är perfekt för tupering och ger håret den saknade volymen tillbaka.

Hårkam för att kamma ut håret

Som du säkert har märkt finns det inte bara en typ av hårborste. Det förekommer en uppsjö av former, storlekar och material och till och med funktioner. En plattborste eller en fönborste till exempel sparar dig tiotals minuter framför spegeln.

De bästa och riktigt högkvalitativa hårborstarna är försedda med naturliga strån. Deras stora fördel är att de inte skadar håret utan försiktigt och effektivt kammar och vårdar det. Dessa är främst svinborstar eller hårborstar i trä.

Hårkammar och hårborstar enligt material, form och funktion

  • Träborste: Kammar ut håret varsamt, motverkar att statisk elektricitet bildas i håret samt att det flyger runt. Dessutom är den tillverkad av naturliga material.
  • Svinborste: Skyddar håret mot fuktighet och motverkar frissighet, den tillför glans, gör håret lent och förbättrar blodcirkulationen i hårbotten.
  • Rund hårborste: Perfekt för att skapa mjuka samt långa lockar. Ju kortare hår, desto mer diameter behöver din hårborste ha.
  • Platt hårborste: Mindre, platta hårborstar kan du använda för att borsta ut håret under dagen. En stor platt hårborste passar perfekt till att kamma ut håret noggrant.
  • Plattborste (eller så kallad elektrisk hårborste): Hårborste och plattång i ett för en effektiv hårvård och styling. Det finns även joniserande hårborstar som motverkar uttorkning av håret samt uppkomsten av statisk elektricitet.
  • Hårborste för blött hår: För att kamma ut blött hår är det bäst att använda en bred hårborste av plast.

Här hittar du de bästa hårborstarna och kammarna av högsta kvalitet som passar perfekt i din hand. Plastborstar Tangle Teezer är perfekta om du vill tupera eller släta, föna eller platta håret! Vilken av dem ska du testa?