Hermes Eau des Merveilles Eau de Toilette för Kvinnor

Hermes Eau des Merveilles Eau de Toilette för Kvinnor
Hermes Eau des Merveilles Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
1 279,00kr

Kod: HER0014 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Hermes Eau des Merveilles
Komposition

Unna dig en doft som får dig att känna dig strålande var du än är. Hermes Eau des Merveilles är en Eau de Toilette för kvinnor som symboliserar lyx och exklusivitet. Även de mest kräsna blir mer än nöjda med dess sofistikerade doftkomposition.

  • en träig doft
  • en ren och frisk doft
  • det perfekta valet för en fördomsfri kvinna
  • passar bra till vardagen

Komposition

Composition
Balsam-toner, Kryddiga toner, Bärnsten, Trä-toner , Aromatiska noter, Citrusfrukt
Doftkategori
orientalisk, träig

Om märket Hermes

Det franska märket Hermès är berömt för sina läderhandväskor och silkeshalsdukar och symboliserar genuin lyx i modevärlden. Märket står för förstklassig kvalitet, precision och elegans vilket återspeglas i parfymerna från Hermès.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1837 när Thierry Hermès öppnade sin egen butik och började sälja förstklassiga hästsadlar, träns och andra ridtillbehör under märket Hermès. Så småningom ersattes hästvagnarna av bilar vilket märket anpassade sig till genom att lansera läderväskor, ryggsäckar och handväskor. Den ikoniska Kelly bag namngiven efter furstinnan av Monaco Grace Kelly och den legendariska Birkin bag, framtagen i samarbete med skådespelerskan Jane Birkin hör ännu idag till de mest renommerade handväskorna genom tiderna.

Den första parfymen Hermès såg världens ljus i mitten av förra århundradet. Nu har märket fler än 100 dofter. Den populäraste Hermès-parfymen för män är den träiga och kryddiga Hermès Terre d’Hermès med citrustoner. Hos kvinnorna är favoriten den framgångsrika Hermès-doften Twilly d’Hermès med aromatisk ingefära och citrus.Värt att nämnas är också den blommiga doften för kvinnor Hermès Kelly Calèche, unisex-eau de toiletten Hermès Le Jardin De Monsieur Li eller rakvattnet Hermès.

Recensioner Hermes Eau des Merveilles