Aktuella trender för rumsdofter

 Precis som du är van vid att regelbundet byta parfymer efter årstid, humör eller preferens kan du få ditt hem att dofta på olika sätt. Genom att välja rätt rumsdoft får ditt hem både en mysig atmosfär och ren luft. 

GRATIS ljus
Upptäck de nyaste trenderna för rumsdofter. Få ett gratis ljus när du handlar för mer än 200 kr. Välj från två varianter i varukorgen.

Trend 1. Vax från naturen

För en behaglig doftupplevelse som dessutom inte försämrar luftkvaliteten ska du välja ett ljus tillverkat av naturvax. Sojaljus avger upp till 90 % mindre sot än paraffinljus.
 
Du som älskar intensiva dofter kommer inte att vilja lämna ditt hem efter att du har känt doften från ett ljus av kokosvax. Detta naturmaterial klarar att bära en stor mängd doft och aromen känns länge efter att du släcker ljuset.

Trend 2: Återanvändning av ljusens glas

Ljusglasen är som gjorda för att återanvändas i ditt hem tack vare det kvalitativa utförandet och deras originella utseende. Det räcker att lägga in hela glaset med kvarvarande vax i frysen ett par timmar. Sedan skrapar du lätt bort vaxet och veken med en kniv.
 
Du kan använda glasen till att organisera din makeup och dina sminkborstar. De passar också perfekt som krukor för små kaktusar och örter.

Trend 3: Ett rent hem

Katalytiska lampor har blivit en riktig stor hit. Tänd lampans brännare och låt den brinna ett par minuter tills lampan är varm och blås sedan ut ljuset. I den efterföljande katalytiska reaktionen frigörs molekyler som neutraliserar oönskade bakterier och lukter. Ditt hem kommer att dofta behagligt och dessutom blir hemmet mer hälsosamt för dig.
 
Särskilt allergiker, husdjursägare och människor som älskar att laga mat uppskattar lampans rengörande egenskaper.

Trend 4: Fräscht och doftande i ett

Ultraljudsdiffusorer är en modern lösning för ren luft. De fräschar upp hela rummet med en fin vattenånga och de essentiella oljorna skapar en mysig atmosfär. Dessutom är de snyggt designande vilket gör dem till en snygg inredningsdetalj i ditt hem.
 
De nyaste soniska diffusorerna ger positiv stimulans genom terapi med dämpat ljus.
Filter
Mest sålda