Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum för Kvinnor

6×
Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum för Kvinnor
Hugo Boss BOSS Ma Vie Eau de Parfum för Kvinnor
75 ml
411,50kr

Kod: HUG1770 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-03-05
UPS Air Mail
tisdag 2021-03-02

Parfym beskrivning Hugo Boss BOSS Ma Vie
Komposition

Kvinnors försynta charm kommer i många former.Stanna upp och lägg märke till stunderna när du är som mest feminin och självsäker.Boss Ma Vie är en Eau de Parfum från Hugo Boss som inspirerats av kvinnors sköra själar.Prova den fascinerande doften som är en hyllning till hur vackra och unika kvinnor är.

  • en blommig doft med fruktiga undertoner
  • för moderna och eleganta kvinnor
  • passar perfekt både till vardags och vid särskilda tillfällen

Doftens sammansättning
Det främsta ackordet i denna Eau de Parfum består av den sällsynta kaktusblomman som utstrålar en sällsam skönhet och elegans, precis som kvinnorna som väljer den här doften.I doftens hjärta gifter sig ackord av rosor och fresia med rosa jasmin och skapar en fullkomlig och elegant kombination.Grundtonerna i Boss Ma Vie består av cederträ och andra träslag som ger hela doftkompositionen en sensuell framtoning som håller i sig i många timmar.

Doftens historia
Inspirationen till denna doft kommer från kvinnor som kanske inte verkar vara något utöver det vanliga, precis som en promenad vid solnedgången eller en blomma som lätt stryker emot huden.Men när dessa kvinnor stannar upp och förnimmer livets skönhet, då utstrålar de plötsligt sin kvinnlighet och självsäkerhet till fullo.Allt detta uttrycker denna gammelrosa Eau de Parfum som kommer i en elegant flaska.

Boss Ma Vie består av tre delar som symboliserar modernitet, kvinnlighet och självsäkerhet.Dessa drag reflekterar doftens huvud, hjärta och grund. Gwyneth Paltrow är ansiktet utåt för doften Boss Ma Vie.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Kaktus
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Fresia, Jasmin, Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Cederträ, Trä-toner
Doftkategori
blommig

Recensioner Hugo Boss BOSS Ma Vie6