Issey MiyakeL'Eau d'Issey Eau de Toilette för Kvinnor

Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Toilette för Kvinnor
Issey Miyake L'Eau d'Issey Eau de Toilette för Kvinnor
Kampanj
50 ml
608,00kr

I lager | Kod: ISM0053
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
onsdag 2021-12-08

Den är så fräsch, så kristallklar som doften av vatten på en kvinnas hud. Eau de toiletten för kvinnor Issey Miyake L'Eau d'Issey har i åratal gestaltat en enastående och kristallklar renhet och den lyckas fortfarande perfekt med detta åtagande. Kvinnorna som använder doften kan när helst de vill unna sig en essens av fräschhet.

  • fräsch blomdoft för daglig användning
  • perfekt för våren och sommaren
  • doften har skapats av parfymören Jacques Cavallier

Doftens sammansättning
I toppnoterna för denna rena vattendoft finner du inte bara en berusande doft men även en förtjusande skönhet från lotusblomman. Så snart toppnoterna ger vika uppenbarar sig fler vita skönheter från florans värld som med sina mjuka ackord utgör doftens hjärta. Doftkompositionens harmoniska grund består av toner från exklusiva träslag.

Doftens historia
Denna vid första anblicken fräscha blommiga vattendoft levererar det som flaskan lovar. Issey Miyaké själv ville skapa en doft ren som vatten i en vårbäck, fräsch som en knoppande vårskog. Doften Issey Miyake L'Eau d'Issey skapades 1992.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Ros, Lotus
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Lilja, blommor
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Trä-toner
Doftkategori
blommig, akvatisk

Den japanska modedesignern Issey Miyake lyckas kombinera traditioner och avantgarde, purism och färger, hantverk och teknologi på ett sätt som ingen annan kan. Han hittar sin inspiration i konst, arkitektur och möten med människor.

Med sin känsla för design, sin djupa kunskap om textilier och längtan efter att prova det oupptäckta sticker han ut från mängden. I sitt arbete söker han ständigt nya utmaningar och hans projekt kombinerar moderna visioner med ett traditionellt japanskt tänkande.

Issey Miyakes parfymer karaktäriseras också av oväntade doftkompositioner. De är klara, fulla av harmoni och äkta känslor. Filosofin bakom Issey Miyakes parfymer är enkel – lyx i sin allra enklaste form.