Issey Miyake L'Eau d'Isseyeau de toilette för Kvinnor

Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette för Kvinnor
Issey Miyake L'Eau d'Issey eau de toilette för Kvinnor
100 ml
803,00kr

Kod: ISM0052 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-01-24
  • Parfym beskrivning
  • Om märket
  • Recensioner

Parfym beskrivning Issey Miyake L'Eau d'Issey
Komposition

Den är så fräsch, så kristallklar som doften av vatten på en kvinnas hud. Eau de toiletten för kvinnor Issey Miyake L'Eau d'Issey har i åratal gestaltat en enastående och kristallklar renhet och den lyckas fortfarande perfekt med detta åtagande. Kvinnorna som använder doften kan när helst de vill unna sig en essens av fräschhet.

  • fräsch blomdoft för daglig användning
  • perfekt för våren och sommaren
  • doften har skapats av parfymören Jacques Cavallier

Doftens sammansättning
I toppnoterna för denna rena vattendoft finner du inte bara en berusande doft men även en förtjusande skönhet från lotusblomman. Så snart toppnoterna ger vika uppenbarar sig fler vita skönheter från florans värld som med sina mjuka ackord utgör doftens hjärta. Doftkompositionens harmoniska grund består av toner från exklusiva träslag.

Doftens historia
Denna vid första anblicken fräscha blommiga vattendoft levererar det som flaskan lovar. Issey Miyaké själv ville skapa en doft ren som vatten i en vårbäck, fräsch som en knoppande vårskog. Doften Issey Miyake L'Eau d'Issey skapades 1992.

Komposition

Top notes
Lotus, Ros
Middle notes
Lilja, blommor
Base notes
Trä-toner
Doftkategori
akvatisk, blommig

Om märket Issey Miyake

Den japanska modedesignern Issey Miyake lyckas kombinera traditioner och avantgarde, purism och färger, hantverk och teknologi på ett sätt som ingen annan kan. Han hittar sin inspiration i konst, arkitektur och möten med människor.

Med sin känsla för design, sin djupa kunskap om textilier och längtan efter att prova det oupptäckta sticker han ut från mängden. I sitt arbete söker han ständigt nya utmaningar och hans projekt kombinerar moderna visioner med ett traditionellt japanskt tänkande.

Issey Miyakes parfymer karaktäriseras också av oväntade doftkompositioner. De är klara, fulla av harmoni och äkta känslor. Filosofin bakom Issey Miyakes parfymer är enkel – lyx i sin allra enklaste form.

Recensioner Issey Miyake L'Eau d'Issey