Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Hommeeau de toilette för män

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme eau de toilette för män
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme eau de toilette för män
125 ml
720,00kr

Kod: ISM0026 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-10-02
UPS Air Mail
måndag 2020-09-28

Parfym beskrivning Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme
Komposition

Upplev en enastående känsla av fräschhet på din hy. Eau de toiletten Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme innehåller fräschhet – inte droppvis utan en hel kaskad av fräschhet. I denna Eau de toilette finner män det bästa som naturen kan erbjuda av sina värdefulla tillgångar för dagligt välbehag och i samspel med naturlig elegans.

  • fräsch, träig, kryddig doft för alla tillfällen
  • perfekt framförallt på sommaren och för daglig användning
  • en skapelse av parfymören Jacquesse Cavalliera

Doftens sammansättning
En fulländad fräsch inledande not av frukten yuzu. Fruktens citrusarom är inget du glömmer i första taget. Dock ger den vika efter en stund för att bereda plats åt en kryddig arom av muskotnöt och värmande kanel som utgör doftsammansättningens hjärtnoter. Sandelträ som är grunden för denna omisskännliga Eau de toilette tillför harmoni och ger doften en angenäm avklingning.

Doftens historia
Doften Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme skapades 1994. Unika naturliga ingredienser som är typiska för parfymer i kollektionen Issey Miyake saknas inte heller i den här doften. Flaskan går i ljusa och mörka toner vilket symboliserar samspelet mellan vatten och betong.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Yuzu
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Muskot, Kanel
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd
Doftkategori
kryddad, träig

Om märket Issey Miyake

Den japanska modedesignern Issey Miyake lyckas kombinera traditioner och avantgarde, purism och färger, hantverk och teknologi på ett sätt som ingen annan kan. Han hittar sin inspiration i konst, arkitektur och möten med människor.

Med sin känsla för design, sin djupa kunskap om textilier och längtan efter att prova det oupptäckta sticker han ut från mängden. I sitt arbete söker han ständigt nya utmaningar och hans projekt kombinerar moderna visioner med ett traditionellt japanskt tänkande.

Issey Miyakes parfymer karaktäriseras också av oväntade doftkompositioner. De är klara, fulla av harmoni och äkta känslor. Filosofin bakom Issey Miyakes parfymer är enkel – lyx i sin allra enklaste form.

Recensioner Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme