Issey Miyake L'Eau d'Issey Shades of Kolam Eau de Toilette för Kvinnor

Issey Miyake L'Eau d'Issey Shades of Kolam Eau de Toilette för Kvinnor
Issey Miyake L'Eau d'Issey Shades of Kolam Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
344,00kr

Kod: ISM04686 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Issey Miyake L'Eau d'Issey Shades of Kolam
Komposition

Låt dina sinnen uppleva det avlägsna Indien. Issey Miyake L'Eau d'Issey Shades of Kolam för kvinnor är en Eau de Toilette som tar dig till detta fjärran land på bara ett ögonblick. Vägen dit och tillbaka är belagd med en bländande doft av blommor som lyses upp av solens strålar. Tveka inte, utan ge dig iväg på ett nytt äventyr.

  • en blommig doft med träiga toner
  • för alla som gillar den blommiga doften L’Eau d’Issey
  • en begränsad upplaga som lanserades 2020

Doftens komposition
Redan från första stund uppenbarar sig en delikat och söt doft av freesia, och efter ett tag skapar den en underbar harmoni tillsammans med den berusande och fängslande doften av jasmin. En ren och sött kryddig doft av sandelträ ger hela doftkompositionen en träig bas som sitter kvar på huden långt efter att du känner de inledande tonerna.

Doftens historia
Indien, kontrasternas land, var inspirationen som fick parfymören Maria Salamagne att skapa doften Issey Miyake L’Eau d’Issey Shades of Kolam. Landets skönhet återspeglas både i doftkompositionen och flakongen.

Flakongen är utsmyckad med bokstäver som har inspirerats av den traditionella konststilen Kolam, en stil med många geometriska element och kurvor. De enskilda bokstävernas starka färger och de sammanflätade formerna hänvisar starkt till denna konst. Den dominerande färgen rosa genomsyrar hela flakongen från topp till tå.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Fresia
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Issey Miyake

Den japanska modedesignern Issey Miyake lyckas kombinera traditioner och avantgarde, purism och färger, hantverk och teknologi på ett sätt som ingen annan kan. Han hittar sin inspiration i konst, arkitektur och möten med människor.

Med sin känsla för design, sin djupa kunskap om textilier och längtan efter att prova det oupptäckta sticker han ut från mängden. I sitt arbete söker han ständigt nya utmaningar och hans projekt kombinerar moderna visioner med ett traditionellt japanskt tänkande.

Issey Miyakes parfymer karaktäriseras också av oväntade doftkompositioner. De är klara, fulla av harmoni och äkta känslor. Filosofin bakom Issey Miyakes parfymer är enkel – lyx i sin allra enklaste form.

Recensioner Issey Miyake L'Eau d'Issey Shades of Kolam