John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Uppljusande schampo för blont hår

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Uppljusande schampo för blont hår
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Uppljusande schampo för blont hår
68,00kr
250 ml
Kod: JOF0011 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2021-06-21
UPS Air Mail
Redan imorgon onsdag 2021-06-16

Beskrivning John Frieda Sheer Blonde Go Blonder
Egenskaper

Längtar du efter naturligt ljusare hår? John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Shampoo är ett schampo som gör blont hår ljusare på ett naturligt sätt. Det är varsamt mot håret och kan därför användas varje dag utan att håret torkas ut. De naturliga extrakten i schampot ger håret glans och intensifierar färgpigment.

Egenskaper:

  • för en stegvis och naturlig blekning av håret
  • lämpligt för daglig användning under hela året
  • för naturligt, färgat och blonderat hår

Sammansättning:

  • ett blekkomplex – innehåller extrakt av citrusfrukter och kamomill
  • innehåller varken peroxid eller ammoniak

Applicering:
Applicera på fuktigt hår. Massera in varsamt och bilda ett rikligt skum. Skölj sedan noggrant. För ett perfekt resultat använd också hårbalsam av samma serie. Styla sedan som vanligt.

Egenskaper

Hårtyp
färgat hår, slingat hår, blont och slingat hår
Effekter
Neutralisering av gula toner, Färgskydd
Hudtyp
alla typer av hårbottnar

Om märket John Frieda

En perfekt frisyr under alla omständigheter? Hårprodukterna John Frieda ger dig alltid en skräddarsydd lösning för dina behov. Märket som har fått sitt namn efter sin grundare har en historia som är längre än 30 år, men återspeglar fortfarande sin ursprungliga filosofi: ”Erbjuda produkter som inriktar sig på specifika problem hos enskilda hårtyper och lösa dem.” Det är inte konstigt att produkterna älskas av kvinnor över hela världen. 

Du har en konkret föreställning om ditt hår och stil, kosmetikan John Frieda kan uppfylla denna föreställning tack vare unika produkter. Märket erbjuder professionell vård för alla hårtyper. Förutom vanliga schampon, balsam och andra vårdprodukter saknas inte heller det lila schampot John Frieda som är en favorit bland platinablondiner. För kvinnor som behöver tygla bångstyrigt hår löser John Frieda Frizz Ease problemet.

Hårprodukterna John Frieda är avsedda för kvinnor som är villiga att investera tid och resurser för att se så bra ut som möjligt och känna sig på samma sätt. Produkterna används dessutom av världskända frisörer som tar hand om stjärnornas hår i nöjesbranschen, t.e.x Natalie Portman eller Nicole Kidman.

Recensioner John Frieda Sheer Blonde Go Blonder