Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme Eau de Toilette för Kvinnor

Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme Eau de Toilette för Kvinnor
Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme Eau de Toilette för Kvinnor
Kampanj
50 ml
339,00kr

Kod: KZO02746 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2021-03-08
UPS Air Mail
onsdag 2021-03-03

Parfym beskrivning Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme
Komposition

Om du älskar känslan av kristallklart vatten på din hud, kommer du känna såsom denna doft har skapats precis för dig. Eau de toilette för dam Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme kommer att förtrolla dig med sin gnistrande doft och sensuella karaktär.

  • en mycket fräsch och blommig doft
  • lanserades först med herrdoften Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme
  • framhäver den naturliga skönheten

Doftens komposition
Inledningsvis kommer du känna saftiga mandariner och hallonblad som är fulla av energi. Därefter träder blommiga toner av ros, jasmin och magnolia fram. Den intensiva och långvariga upplevelsen avslutas med en ovanlig kombination av en exotisk patchouli och jordig vetiver.

Doftens historia
Eau de toilette för dam Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme balanserar mellan fräschör och sensualitet. Den verkar lite vilt och ger sin bärare självförtroende och attraktiva karaktär.

Flakongen har en grönaktig färg och symboliserar vågor som kan övervinna allt. Det är inte bara doftens koboltblåa färg utan även doftkompositionen som passar namnet Kenzo Aqua Kenzo Pour Homme.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Hallonblad
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Magnolia
Doftkategori
blommig

Om märket Kenzo

Originalitet, kreativitet och en kombination av exotiska detaljer inspirerade av orientalisk kultur. Detta är lyxmärket Kenzo - ett viktigt modehus och parfymmärke. Märkets motto lyder: “för en vacker värld“ och återspeglar energi, glädje, antikonformism och inspiration från naturen.

Bakom märket står designern Kenzo Takada. Han flyttade från Japan till Paris där han år 1970 öppnade sin första butik. Märket kännetecknas av en kombination traditionella japanska detaljer med europeisk stil och fransk elegans.

Parfymerna Kenzo är precis som märket självt – lekfulla, färgglada och originella. Den mest omtyckta parfymen för damer är utan tvekan Flower by Kenzo som svarar på frågan: “Hur skulle en vallmoblomma dofta om den hade någon doft?“ En annan intressant doft är parfym för dam Kenzo Amour med toner av vanilj, en serie originella dofter Kenzo World eller doften L’Eau Kenzo. Kenzo Homme är å andra sidan en intressant eau de parfum för men.

Recensioner Kenzo Aqua Kenzo Pour Femme