Kenzo Kenzo WorldParfymerad kroppsspray för Kvinnor

Kenzo Kenzo World Parfymerad kroppsspray för Kvinnor
Kenzo Kenzo World Parfymerad kroppsspray för Kvinnor
100 ml
259,00kr

Kod: KZO04088 | I lager
1
En present till dig
Ange i kundkorgen kod 10notino och få 10% rabatt på allt! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande och på rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-10-30
UPS Air Mail
tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning Kenzo Kenzo World

Muntra upp dina sinnen! Kroppssprayen för kvinnor Kenzo Kenzo World Kenzo World är som en cocktail blandad med färgglada doftingredienser. Den kommer aldrig att sluta underhålla dig, och den ger dina dagar rätt rytm.

  • en blommig doft
  • en fruktig doft
  • förstärker sensualitet hos alla kvinnor
  • passar bra till vardagen

Om märket Kenzo

Originalitet, kreativitet och en kombination av exotiska detaljer inspirerade av orientalisk kultur. Detta är lyxmärket Kenzo - ett viktigt modehus och parfymmärke. Märkets motto lyder: “för en vacker värld“ och återspeglar energi, glädje, antikonformism och inspiration från naturen.

Bakom märket står designern Kenzo Takada. Han flyttade från Japan till Paris där han år 1970 öppnade sin första butik. Märket kännetecknas av en kombination traditionella japanska detaljer med europeisk stil och fransk elegans.

Parfymerna Kenzo är precis som märket självt – lekfulla, färgglada och originella. Den mest omtyckta parfymen för damer är utan tvekan Flower by Kenzo som svarar på frågan: “Hur skulle en vallmoblomma dofta om den hade någon doft?“ En annan intressant doft är parfym för dam Kenzo Amour med toner av vanilj, en serie originella dofter Kenzo World eller doften L’Eau Kenzo. Kenzo Homme är å andra sidan en intressant eau de parfum för men.

Recensioner Kenzo Kenzo World