KenzoL'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette för Kvinnor

Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette för Kvinnor
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
619,00kr

I lager | Kod: KZO04095
1
Post Nord
fredag 2021-12-10
Personlig upphämtning
fredag 2021-12-10
UPS Air Mail
Redan imorgon onsdag 2021-12-08

Lev livet till fullo och var inte rädd för att fatta spontana beslut. L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme för kvinnor är en Eau de Toilette som ger dig modet att övervinna begränsningarna. Doftkompositionen är full av ungdomlig energi, frihet och en fräschör som lockar dig till havet.

Är du redo att hoppa på surfbrädan och glida iväg på en enorm våg av äventyr?

  • en fräsch blommig doft
  • framkallar känslor av frihet och ungdom
  • inspirerad av konstverket Under vågen utanför Kanagawa av Hokusai

Doftens komposition
Lotus, apelsinblomma och rosa grapefrukt spelar huvudrollerna i denna friska och blommiga doftkomposition. Lotusblomman ger doften en karakteristisk akvatisk fräschör; apelsinblomman, handplockad i morgondaggen, framkallar solens strålar; slutligen ger rosa grapefrukt, den mest uppfriskande av alla citrusfrukter, denna Eau de Toilette en saftig känsla.

Doftens historia
Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme är inspirerad av Under vågen utanför Kanagawa, ett ikoniskt träsnitt av den japanska konstnären Hokusai, som visar en enorm våg vid Kanagawas strand. Motivet finns även på lådan som flakongen kommer i.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Appelsinblomma
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Rosa grapefrukt
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Lotus
Doftkategori
citrus, blommig, akvatisk

Originalitet, kreativitet och en kombination av exotiska detaljer inspirerade av orientalisk kultur. Detta är lyxmärket Kenzo - ett viktigt modehus och parfymmärke. Märkets motto lyder: “för en vacker värld“ och återspeglar energi, glädje, antikonformism och inspiration från naturen.

Bakom märket står designern Kenzo Takada. Han flyttade från Japan till Paris där han år 1970 öppnade sin första butik. Märket kännetecknas av en kombination traditionella japanska detaljer med europeisk stil och fransk elegans.

Parfymerna Kenzo är precis som märket självt – lekfulla, färgglada och originella. Den mest omtyckta parfymen för damer är utan tvekan Flower by Kenzo som svarar på frågan: “Hur skulle en vallmoblomma dofta om den hade någon doft?“ En annan intressant doft är parfym för dam Kenzo Amour med toner av vanilj, en serie originella dofter Kenzo World eller doften L’Eau Kenzo. Kenzo Homme är å andra sidan en intressant eau de parfum för men.