Sol

Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   13
  •   1
  •   1
  •   2
Rekommendation
123...28
123...28

Om kroppsvård

När det kommer till kroppsvård är daglig rutin grunden. Din hud kommer att tacka dig. På notino.se hittar du den bästa kroppsvården från populära märken såsom Weleda, Shiseido, Vichy, Dove eller Payot, vilka du kommer att älska.

Börja dagen med en dusch och de rätta redskapen. Vi har valt de skönaste duschgeler eller oljor som väcker dina sinnen samt återfuktar huden med fina dofter. Såklart har vi även produkter för intimhygien, flytande och fasta tvålar och populära naturliga kroppsvårdsprodukter.

Säg adjö till ofullkomligheter och välj en lotion för en fastare hud eller en kräm mot celluliter eller bristningar. För en fantastiskt slät hud har vi hårborttagnings- och epileringsprodukter såsom hårborttagningsvax eller hårborttagningskrämer.

Vi tänker också på din komfort under dagen, så du kan välja bland ett brett utbud av antiperspiranter och deodoranter för män och kvinnor som förhindrar oönskad svett och lukt. Var noga med att använda solskydd om du utsätter din hud för solljus under dagen.

Unna dig avkoppling i badrummet på kvällen. Förutom badsalt kan du även testa populära brusande badbomber som doftar och ser härliga ut. Avrunda kroppsvården med vårdande kosmetika såsom body lotion, fotkräm eller handmask och applicera då och då en kroppspeeling som tar bort döda hudceller och återlämnar huden härligt lent.

Välj bland tusentals kroppsvårdsprodukter. Oavsett om du har en normal, känslig eller torr hy, bristningar eller eksem, hos oss hittar du alltid något för dig.