Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche Duschtvål för Kvinnor

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche Duschtvål för Kvinnor
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche Duschtvål för Kvinnor
150 ml

Kod: LAC02955 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Parfym beskrivning Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche
Komposition

Duschgel Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche kompletterar perfekt doften av samma kollektion. Den ger friskhet och lämnar huden mjuk och doftande av doft som stimulerar sinnena och ökar självförtroendet. Varje dusch kommer att ge dig en underbar upplevelse.

Komposition

Konsistens
gel

Om märket Lacoste

Lacoste är en symbol för informell elegans, både vad gäller mode och parfymer. Märket grundades 1933 av den kände tennisspelaren René Lacoste och till en början riktade det enbart in sig på att tillverka sportkläder. Den franske mästaren ville både känna sig bekväm och som en gentleman när han spelade. Ledig, enkel och med en naturlig elegans är ord som än idag speglar Lacostes kläder och parfymer.

René Lacoste gav märket både sitt namn och dess välkända symbol – den gröna krokodilen. Han inspirerades av smeknamnet “The Alligator” som de amerikanska journalisterna gav honom efter att hans kapten lovat köpa honom en resväska i krokodilskinn om han vann Davis Cup.

Lacostes första parfym lanserades 1984 och sedan följde flera kollektioner för både män och kvinnor och de flesta kollektionerna inspirerades av olika sporter. Lacostes dam- och herrparfymer har varit en symbol för en ledig elegans i flera årtionden och Lacoste är även ett av de mest beryktade modemärkena idag.

Recensioner Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche