LacosteEau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache Eau de Toilette för Kvinnor

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache Eau de Toilette för Kvinnor
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache Eau de Toilette för Kvinnor
90 ml

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: LAC03298

Tycker du också ibland att franska kvinnor är elegansen själv? Även du kan verka så. Du får deras naturliga charm tack vare eau de toilette Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache. Doften hänför inte bara dig utan även alla runt dig.

  • fantastisk doft med blommiga toner
  • för en ugn och stilig kvinna
  • eau de toilette finns även i en variant för män

Doftens sammansättning
Eau de toilette välkomnar dig med en frisk interaktion av svarta vinbär och söt bergamott med en nypa rosépeppar. Efter den makalösa inledningen följer en liknande förtrollande kombination av jasmin och ros som ackompanjeras av toner av champagne. Kompositionens balans säkerställs med pachouli, mysk och träiga toner.

Doftens historia
Bakom den ogenomskinliga flaskan i den signifikanta röda färgen med den oumbärliga alligatorn döljs den skinande eau de toilette som är som skapad för en elegant, men lekfull kvinna. Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache är full av den franska stilen med fokus på rörelsefrihet.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, BHT, DISODIUM EDTA. Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Svarta vinbär, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
mousserande vin, Ros, Arabisk jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Trä-toner , Mysk
Doftkategori
blommig, ekmossa

Lacoste är en symbol för informell elegans, både vad gäller mode och parfymer. Märket grundades 1933 av den kände tennisspelaren René Lacoste och till en början riktade det enbart in sig på att tillverka sportkläder. Den franske mästaren ville både känna sig bekväm och som en gentleman när han spelade. Ledig, enkel och med en naturlig elegans är ord som än idag speglar Lacostes kläder och parfymer.

René Lacoste gav märket både sitt namn och dess välkända symbol – den gröna krokodilen. Han inspirerades av smeknamnet “The Alligator” som de amerikanska journalisterna gav honom efter att hans kapten lovat köpa honom en resväska i krokodilskinn om han vann Davis Cup.

Lacostes första parfym lanserades 1984 och sedan följde flera kollektioner för både män och kvinnor och de flesta kollektionerna inspirerades av olika sporter. Lacostes dam- och herrparfymer har varit en symbol för en ledig elegans i flera årtionden och Lacoste är även ett av de mest beryktade modemärkena idag.