Lacoste Pour FemmeEau de Parfum för Kvinnor

6×
Lacoste Pour Femme Eau de Parfum för Kvinnor
Lacoste Pour Femme Eau de Parfum för Kvinnor
90 ml
592,00kr

Kod: LAC0093 | I lager
1
En present till dig
Njut av din sommarshopping maximalt! Få 10% rabatt på ditt köp över 700 kr med koden notino10. Du får 15% rabatt på ditt köp över 900 kr med koden notino15. Rabatten gäller inte på produkter i kampanj och på utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-08-21
UPS Air Mail
tisdag 2020-08-18

Parfym beskrivning Lacoste Pour Femme
Komposition

Låt dig förtrollas av en oerhört feminin doft full av sensualitet och lätthet. Lacoste Pour Femme är en Eau de Parfum som rider på en våg av naturlig elegans med milda sportiga drag. Doften faller dig garanterat i smaken och sprider en oerhörd känsla av välbehag bland din omgivning.

  • en träig doft med milda blommiga toner
  • för kvinnor som vet vad de vill och som inte räds uttrycka och dela med sig av sina innersta känslor.
  • passar under sommaren och varma vårdagar

Doftens komposition
Lacoste Pour Femme öppnar med peppriga och något sötaktiga toner av kryddpeppar som kompletteras av milda fresiaackord. Sedan blommar det blommiga hjärtat ut och erövrar dig med sammetslen jasmin, heliotrop, hibiskus och förtjusande rosor. I doftens komposition gifter sig cederträ med sandelträ, rökelse och värmande mysk.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Fresia, Kryddpeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Jasmin, Ros, Hibiskus, Heliotrop
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Mysk, Rökelse, Cederträ
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Lacoste

Lacoste är en symbol för informell elegans, både vad gäller mode och parfymer. Märket grundades 1933 av den kände tennisspelaren René Lacoste och till en början riktade det enbart in sig på att tillverka sportkläder. Den franske mästaren ville både känna sig bekväm och som en gentleman när han spelade. Ledig, enkel och med en naturlig elegans är ord som än idag speglar Lacostes kläder och parfymer.

René Lacoste gav märket både sitt namn och dess välkända symbol – den gröna krokodilen. Han inspirerades av smeknamnet “The Alligator” som de amerikanska journalisterna gav honom efter att hans kapten lovat köpa honom en resväska i krokodilskinn om han vann Davis Cup.

Lacostes första parfym lanserades 1984 och sedan följde flera kollektioner för både män och kvinnor och de flesta kollektionerna inspirerades av olika sporter. Lacostes dam- och herrparfymer har varit en symbol för en ledig elegans i flera årtionden och Lacoste är även ett av de mest beryktade modemärkena idag.

Recensioner Lacoste Pour Femme