LacostePour Femme Eau de Parfum för Kvinnor

6×
Lacoste Pour Femme Eau de Parfum för Kvinnor
Lacoste Pour Femme Eau de Parfum för Kvinnor
90 ml
729,00kr

I lager | Kod: LAC0093
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
Post Nord
fredag 2021-12-10
Personlig upphämtning
fredag 2021-12-10
UPS Air Mail
Redan imorgon onsdag 2021-12-08

Låt dig förtrollas av en oerhört feminin doft full av sensualitet och lätthet. Lacoste Pour Femme är en Eau de Parfum som rider på en våg av naturlig elegans med milda sportiga drag. Doften faller dig garanterat i smaken och sprider en oerhörd känsla av välbehag bland din omgivning.

  • en träig doft med milda blommiga toner
  • för kvinnor som vet vad de vill och som inte räds uttrycka och dela med sig av sina innersta känslor.
  • passar under sommaren och varma vårdagar

Doftens komposition
Lacoste Pour Femme öppnar med peppriga och något sötaktiga toner av kryddpeppar som kompletteras av milda fresiaackord. Sedan blommar det blommiga hjärtat ut och erövrar dig med sammetslen jasmin, heliotrop, hibiskus och förtjusande rosor. I doftens komposition gifter sig cederträ med sandelträ, rökelse och värmande mysk.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT, FRAGRANCE/PARFUM, WATER/AQUA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, PROPYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, FARNESOL, CITRONELLOL, LIMONENE, CI 14700/RED 4 Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Fresia, Kryddpeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Hibiskus, Ros, Heliotrop, Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Sandelträd, Cederträ, Rökelse
Doftkategori
blommig, träig

Lacoste är en symbol för informell elegans, både vad gäller mode och parfymer. Märket grundades 1933 av den kände tennisspelaren René Lacoste och till en början riktade det enbart in sig på att tillverka sportkläder. Den franske mästaren ville både känna sig bekväm och som en gentleman när han spelade. Ledig, enkel och med en naturlig elegans är ord som än idag speglar Lacostes kläder och parfymer.

René Lacoste gav märket både sitt namn och dess välkända symbol – den gröna krokodilen. Han inspirerades av smeknamnet “The Alligator” som de amerikanska journalisterna gav honom efter att hans kapten lovat köpa honom en resväska i krokodilskinn om han vann Davis Cup.

Lacostes första parfym lanserades 1984 och sedan följde flera kollektioner för både män och kvinnor och de flesta kollektionerna inspirerades av olika sporter. Lacostes dam- och herrparfymer har varit en symbol för en ledig elegans i flera årtionden och Lacoste är även ett av de mest beryktade modemärkena idag.