Loewe SoloPresentförpackning I. för män

Loewe Solo Presentförpackning I. för män
Loewe Solo Presentförpackning I. för män
865,00kr

Kod: LOW00874 | I lager

Eau de Toilette 125 ml + Eau de Toilette 30 ml

1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2020-11-04
UPS Air Mail
torsdag 2020-10-29

Parfym beskrivning Loewe Solo
Komposition

Söker du en perfekt gåva för din partner, bror, eller pappa? Parfymsetet för herr Loewe Solo Solo kommer göra alla män glada.

Egenskaper:

  • passar perfekt som present
  • som alla män kommer att uppskatta
  • en exceptionell doft för speciella tillfällen

Komposition

Doftkategori
kryddad, träig
Typ av set
Presentförpackning

Om märket Loewe

Upptäck det spanska märket LOEWE.

Dofterna från LOEWE är bokstavligen talat som konstverk direkt från naturen. Parfymerna LOEWE tillverkas i Spanien och de är naturliga, organiska och innehåller förstklassiga, högt koncentrerade naturoljor.

Historian bakom märket LOEWE började skrivas i Spanien redan 1846. År 2013 utsågs Jonathan Anderson till kreativ chef på LOEWE, en av världens ledande designers. Från den tidpunkten skrevs ett nytt kapitel i märkets historia där huvudrollen innehas av hantverk, den pulserande spanska livsstilen och en intellektuell men ändå lekfull förhållning till mode.

Den första LOEWE-doften som Jonathan skapade för märket kallas LOEWE 001. Den skapades i samarbete med Nuriou Cruelles, chefsparfymör för LOEWE. Parfymens innovativa men samtidigt delikata doftkomposition präglas av samma fräschhet, mångfaldighet och vitalitet som själva märket LOEWE under Jonathans ledning.

Upptäck det breda utbudet av parfymer från LOEWE och prova någon av de populäraste dofterna, till exempel LOEWE Solo för män med fräscha citrustoner, eau de toiletten för män LOEWE Solo Cedro Eau med träiga och kryddiga toner eller eau de parfumen LOEWE 7 Anonimo som innehåller berusande toner av rökelse och läder. Om du är kvinna kommer du att uppskatta dofterna LOEWE Aura eller LOEWE 001 med lockande toner i trä.

Recensioner Loewe Solo