SophDoesNails för Makeup Revolution

Du kan se den brittiska YouTubern Sophie, känd som SophDoesNail på Makeup Revolution videos. Höjdpunkten på deras samarbete är kollektionen av ögonskuggor och highlighter paletter.

Paletten med ögonskugga från Makeup Revolution erbjuder en bred serie av skuggor, från neutrala till blåa, purpur till gröna, med både matta och skimrande resultat som du kan använda för att skapa såväl dag- som party looks. Gör din smink skimrande med en av de vackraste highlighters i vitt, guld, rosa eller persikotoner.

hela texten dölja texten

Om Makeup Revolution

Makeup Revolution cosmetics är en verklig revolution inom smink. Det Londonbaserade märket har en bred portfolio av högkvalitativa prisvänliga produkter som får dig att tappa andan. Särskilt populära är de lyxiga ögonskuggspaletterna, de utmärker sig genom sin pigmentering och ljusa färgkombinationer. Alla borde ha åtminstone en palett från Makeup Revolution i sin sminksamling. Märket har också flera andra skönhetspärlor i sitt utbud. Missa inte Makeup Revolution foundation eller den ikoniska Makeup Revolution concealer, tillgänglig i ett stort antal versioner för praktiskt taget alla typer av hudtoner. Viktigt är också märkets originella och lekfulla men ändå praktiska produktdesign, vilket du säkert kommer att älska. Låt ditt smink vara originellt och stiligt på riktigt med Makeup Revolution London!

hela texten dölja texten

Du har valt

  • Makeup Revolution
  • by Petra

Öppna filter Dölj filtret