MissoniMissoni parfymerad kroppsmjölk för Kvinnor

Missoni Missoni parfymerad kroppsmjölk för Kvinnor
Missoni Missoni parfymerad kroppsmjölk för Kvinnor
250 ml
418,50kr

I lager | Kod: MSO01595
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
onsdag 2021-12-08

Unna dig en lyxig doft även under dina morgon- och kvällsritualer i badrummet. Missoni Missoni är en kroppsvårdsprodukt som förtrollar dina sinnen och skämmer bort din hud med din favoritdoft.

Egenskaper:

  • kompletterar doften från samma kollektion
  • tillsammans med doften passar den perfekt som gåva
  • som alla kvinnor kommer att uppskatta

Komposition

Konsistens
lotion

Det italienska märket Missoni är känt för sina stickade kläder med olika färgglada mönster som har gjort märket känt både i Italien och över hela världen. Parfymerna från detta lyxiga märke är precis lika originella och lekfulla som de typiska mönstren från Missoni.

Märket Missoni grundades 1953 då Ottavio och Rosita Missoni öppnade sin butik med stickade produkter i Milano. Märkets originella zick-zack-mönster och distinkta stil gör dessa italienska modekreationer omisskännliga vid första ögonkastet. Den första parfymen från Missoni såg världens ljus på 80-talet. Den ursprungliga Missoni-doften tillverkas inte längre idag – 2006 inledde märket ett samarbete med företaget Estée Lauder och de nya Missoni-parfymerna skapas tillsammans med världskända parfymskapare.

Bland de populäraste parfymerna finner vi eau de parfumen för kvinnor som fängslar med sin fruktiga och blommiga arom, eau de toiletten för kvinnor Missoni Missoni full av delikata blommor eller den aromatiska doften för män Missoni Wave full av citrustoner.