MissoniParfum Pour Homme Presentförpackning I. för män

Missoni Parfum Pour Homme Presentförpackning I. för män
Missoni Parfum Pour Homme Presentförpackning I. för män
Presentförpackning I. för män

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: MSO01559

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 10 ml + Dusch- och badtvål 100 ml + After shave-balsam 100 ml

Doftkategori
aromatisk, träig
Typ av set
Presentförpackning

Det italienska märket Missoni är känt för sina stickade kläder med olika färgglada mönster som har gjort märket känt både i Italien och över hela världen. Parfymerna från detta lyxiga märke är precis lika originella och lekfulla som de typiska mönstren från Missoni.

Märket Missoni grundades 1953 då Ottavio och Rosita Missoni öppnade sin butik med stickade produkter i Milano. Märkets originella zick-zack-mönster och distinkta stil gör dessa italienska modekreationer omisskännliga vid första ögonkastet. Den första parfymen från Missoni såg världens ljus på 80-talet. Den ursprungliga Missoni-doften tillverkas inte längre idag – 2006 inledde märket ett samarbete med företaget Estée Lauder och de nya Missoni-parfymerna skapas tillsammans med världskända parfymskapare.

Bland de populäraste parfymerna finner vi eau de parfumen för kvinnor som fängslar med sin fruktiga och blommiga arom, eau de toiletten för kvinnor Missoni Missoni full av delikata blommor eller den aromatiska doften för män Missoni Wave full av citrustoner.