Moschino Pink Fresh Couture Presentförpackning II. för Kvinnor

Moschino Pink Fresh Couture Presentförpackning II. för Kvinnor
Moschino Pink Fresh Couture Presentförpackning II. för Kvinnor
Presentförpackning II. för Kvinnor

Kod: MOS01460 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Eau de Toilette För kvinnor 100 ml + roll-on Eau de Toilette För kvinnor 10 ml + Kroppslotion För kvinnor 100 ml + Duschtvål För kvinnor 100 ml

Parfym beskrivning Moschino Pink Fresh Couture
Komposition

Paketets innehåll:

  • Eau de Toilette För kvinnor 100 ml
  • roll-on Eau de Toilette För kvinnor 10 ml
  • Kroppslotion För kvinnor 100 ml
  • Duschtvål För kvinnor 100 ml

Komposition

Doftkategori
fruktig, blommig
Typ av set
Presentförpackning

Om märket Moschino

Det italienska märket Moschino är berömt för sina värmande, originella och färgglada modekreationer men en antydan av provokation och lekfullhet. Parfymerna från Moschino har precis samma egenskaper.

Märkets grundare Franco Moschino älskade konst och hans ursprungliga dröm var att bli konstnär. Men för att betala sin skolavgift jobbade han extra som illustratör för stora modetidningar där han år 1971 började samarbeta med Gianni Versace. Mode blev hans passion och 1983 grundade han sitt eget märke som idag är känt över hela världen. Moschinos modekreationer har klätt framstående atleter på öppningsceremonin för vinter-OS i Turin och filmstjärnor såsom Kylie Minogue på hennes turné Showgirl: The Greatest Hits Tour eller Madonna på hennes Sweet & Sticky Tour.

Den första parfymen från Moschino – Moschino for Woman – såg världens ljus 1987. Bland de populäraste dofterna från detta lekfulla märke finner vi eau de toiletten för kvinnor Moschino Funny! eller Moschino I Love Love och Moschino Fresh Couture förpackad i en originell flakong som påminner om en flaska för rengöringsmedel. Värda att nämna är också den blommiga doften för damer Moschino Cheap & Chic eller eau de toiletten för män Moschino Uomo?

Recensioner Moschino Pink Fresh Couture