Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc FloraleEau de Toilette för Kvinnor

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale Eau de Toilette för Kvinnor
Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
823,00kr

Kod: NAR01649 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
måndag 2020-11-02

Parfym beskrivning Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale
Komposition

När feminin sensualitet kombineras med passion och självförtroende är resultatet denna förtrollande Eau de Toilette, Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale. Upptäck en doft vars förstklassiga ingredienser både återspeglar kvinnlig dualism samt gnistrar med utstrålning och vitalitet.

  • en starkt beroendeframkallande blommig chypredoft med toner av mysk
  • lanserades 2020
  • doften skapades av parfymören Sonia Constant

Doftens komposition
Redan från första stund bländas du av en kombination av rosenblad, söta citrustoner av bergamott samt en stark och kryddig touch av rosépeppar. Därefter träder en sensuell puderdoft av mysk fram, åtföljd av träiga toner av ambra och patchouli.

Doftens historia
Doften Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale uttrycker intimitet och närhet. Doften utstrålar värme, en imponerande sensualitet samt väcker en brinnande passion och charm hos alla kvinnor. Narciso Rodriguez har själv designat flakongen som understryker doftens förföriska karaktär.

Formen är lika minimalistisk och färgen är lika starkt rosa som hos doften For Her Fleur Musc. Flakongen till For Her Fleur Musc Florale skiljer sig dock genom att den har en lätt matt patina och locket är genomskinligt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott, Rosblad, Rosépeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mysk
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Bärnsten
Doftkategori
blommig, ekmossa

Om märket Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez är en designer från New York med ursprung från Kuba som är välkänd för sin unika stil som är en blandning av amerikansk, europeisk och kubansk kultur. Rodriguez parfymer är precis lika originella som modekläderna från hans märke.

Narciso Rodriguez föddes 1961 i New Jersey och studerade på konstskola, han samlade sina erfarenheter genom jobb för olika klädmärken. Den största vändpunkten i hans karriär kom 1996 när han designade en bröllopsklänning för Carolyn Bessette som gifte sig med John F Kennedy junior. Efter detta visste alla vem Narciso Rodriguez var. 2008 klädde sig till och med Michelle Obama i hans skapelse när hon tillsammans med sin man firade hans triumf i presidentvalet.

2003 såg Narciso Rodriguez första parfym dagens ljus. Nu finns det ett tiotal parfymer som bär hans namn. Prova till exempel eau de toiletten för kvinnor Narciso Rodriguez For Her som är full med blommiga toner och chypre, den blommiga doften med trätoner Narciso Rodriguez Narciso, eller den förföriska Narciso Poudrée i vilken du upplever bulgariska rosor och ceder. För männen finns den aromatiska eau de parfumen Narciso Rodriguez For Him eller den träiga Narciso Rodriguez Bleu Noir. Missa inte heller de ikoniska myskdofterna Narciso Rodriguez Pure Musc och Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Recensioner Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale