Narciso Rodriguez For Her Oil Musc Parfum perfumed oil för Kvinnor

Narciso Rodriguez For Her Oil Musc Parfum perfumed oil för Kvinnor
Narciso Rodriguez For Her Oil Musc Parfum perfumed oil för Kvinnor
30 ml

Kod: NAR01626 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Parfym beskrivning Narciso Rodriguez For Her Oil Musc Parfum
Komposition

Det räcker att avslöja en liten bit av huden för att få känna den intensiva känslan av lyx över hela kroppen. Den parfymerade oljan för kvinnor Narciso Rodriguez For Her Oil Musc drar dig in i en värld av oändlig sensualitet med endast några få droppar.

  • en orientalisk doft för kvinnor som vill känna sig exceptionella
  • ett traditionellt men samtidigt ovanligt sätt att applicera doft
  • som passar bra till både dag- och kvällsbruk

Doftens sammansättning
Den första beröringen av den silkeslena doftslöjan är ombesörjd av förföriska ackord av apelsinblomma, jasmin och ylang-ylang. Den doftande sammansättningen får strålning och harmoni genom myskens essenser, som utgör hjärtat av den parfymerade oljan. Doften återspeglar sedan även eleganta träiga toner som representeras av toner av patchouli, delikat ambra och sandelträ.

Doftens historia
Oljor representerar ett traditionellt och lyxigt sätt att parfymera kroppen. Med ackorden av den parfymerade oljan Narciso Rodriguez For Her Oil Musc, är denna utförelse i en perfekt harmoni och understryker alla dess fördelar. Den börjar dofta först när du applicerar den på kroppens pulspunkter, vilket huvudsakligen inkluderar områden bakom öron, på halsen och dekolletaget.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Ylang-Ylang, Jasmin, Appelsinblomma
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mysk
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Bärnsten, Patchouli
Doftkategori
orientalisk

Om märket Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez är en designer från New York med ursprung från Kuba som är välkänd för sin unika stil som är en blandning av amerikansk, europeisk och kubansk kultur. Rodriguez parfymer är precis lika originella som modekläderna från hans märke.

Narciso Rodriguez föddes 1961 i New Jersey och studerade på konstskola, han samlade sina erfarenheter genom jobb för olika klädmärken. Den största vändpunkten i hans karriär kom 1996 när han designade en bröllopsklänning för Carolyn Bessette som gifte sig med John F Kennedy junior. Efter detta visste alla vem Narciso Rodriguez var. 2008 klädde sig till och med Michelle Obama i hans skapelse när hon tillsammans med sin man firade hans triumf i presidentvalet.

2003 såg Narciso Rodriguez första parfym dagens ljus. Nu finns det ett tiotal parfymer som bär hans namn. Prova till exempel eau de toiletten för kvinnor Narciso Rodriguez For Her som är full med blommiga toner och chypre, den blommiga doften med trätoner Narciso Rodriguez Narciso, eller den förföriska Narciso Poudrée i vilken du upplever bulgariska rosor och ceder. För männen finns den aromatiska eau de parfumen Narciso Rodriguez For Him eller den träiga Narciso Rodriguez Bleu Noir. Missa inte heller de ikoniska myskdofterna Narciso Rodriguez Pure Musc och Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Recensioner Narciso Rodriguez For Her Oil Musc Parfum