Narciso Rodriguez For HerPresentförpackning II. för Kvinnor

Narciso Rodriguez For Her Presentförpackning II. för Kvinnor
Narciso Rodriguez For Her Presentförpackning II. för Kvinnor
789,00kr

Kod: NAR01696 | I lager

Eau de Toilette 50 ml + Kroppslotion 50 ml + Duschtvål 50 ml

1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-11-03
UPS Air Mail
onsdag 2020-10-28

Parfym beskrivning Narciso Rodriguez For Her
Komposition

En lyxig doft är aldrig fel om du vill göra någon glad. Parfymsetet för dam Narciso Rodriguez For Her i en vacker förpackning kommer säker göra den speciella kvinnan glad. Satsa på detta perfektmatchade set och du kan vara säker på att det kommer att uppskattas.

Egenskaper:

  • ett presenttips som garanterat kommer att uppskattas
  • en lyxig doft för dig som är kräsen
  • setet innehåller dofter och kroppsvårdsprodukter från samma serie

Komposition

Doftkategori
blommig, ekmossa
Typ av set
Presentförpackning

Om märket Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez är en designer från New York med ursprung från Kuba som är välkänd för sin unika stil som är en blandning av amerikansk, europeisk och kubansk kultur. Rodriguez parfymer är precis lika originella som modekläderna från hans märke.

Narciso Rodriguez föddes 1961 i New Jersey och studerade på konstskola, han samlade sina erfarenheter genom jobb för olika klädmärken. Den största vändpunkten i hans karriär kom 1996 när han designade en bröllopsklänning för Carolyn Bessette som gifte sig med John F Kennedy junior. Efter detta visste alla vem Narciso Rodriguez var. 2008 klädde sig till och med Michelle Obama i hans skapelse när hon tillsammans med sin man firade hans triumf i presidentvalet.

2003 såg Narciso Rodriguez första parfym dagens ljus. Nu finns det ett tiotal parfymer som bär hans namn. Prova till exempel eau de toiletten för kvinnor Narciso Rodriguez For Her som är full med blommiga toner och chypre, den blommiga doften med trätoner Narciso Rodriguez Narciso, eller den förföriska Narciso Poudrée i vilken du upplever bulgariska rosor och ceder. För männen finns den aromatiska eau de parfumen Narciso Rodriguez For Him eller den träiga Narciso Rodriguez Bleu Noir. Missa inte heller de ikoniska myskdofterna Narciso Rodriguez Pure Musc och Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Recensioner Narciso Rodriguez For Her