Narciso RodriguezFor Her Pure Musc Set för Kvinnor

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc Set för Kvinnor
Narciso Rodriguez For Her Pure Musc Set för Kvinnor
673,00kr

I lager | Kod: NAR01760

Pure Musc Eau de Parfum 20 ml + Musc Noir Eau de Parfum 20 ml

1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
fredag 2021-12-03

Egenskaper:

  • doftens miniatyrform passar perfekt in i handväskan
  • innehåller bästsäljande märken
  • som alla kvinnor kommer att uppskatta
  • passar bra för daglig användning
  • en begränsad utgåva

Paketets innehåll:

  • Pure Musc Eau de Parfum 20 ml
  • Musc Noir Eau de Parfum 20 ml

Komposition

Doftkategori
blommig, ekmossa, mysk
Typ av set
Ekonomiförpackning

Narciso Rodriguez är en designer från New York med ursprung från Kuba som är välkänd för sin unika stil som är en blandning av amerikansk, europeisk och kubansk kultur. Rodriguez parfymer är precis lika originella som modekläderna från hans märke.

Narciso Rodriguez föddes 1961 i New Jersey och studerade på konstskola, han samlade sina erfarenheter genom jobb för olika klädmärken. Den största vändpunkten i hans karriär kom 1996 när han designade en bröllopsklänning för Carolyn Bessette som gifte sig med John F Kennedy junior. Efter detta visste alla vem Narciso Rodriguez var. 2008 klädde sig till och med Michelle Obama i hans skapelse när hon tillsammans med sin man firade hans triumf i presidentvalet.

2003 såg Narciso Rodriguez första parfym dagens ljus. Nu finns det ett tiotal parfymer som bär hans namn. Prova till exempel eau de toiletten för kvinnor Narciso Rodriguez For Her som är full med blommiga toner och chypre, den blommiga doften med trätoner Narciso Rodriguez Narciso, eller den förföriska Narciso Poudrée i vilken du upplever bulgariska rosor och ceder. För männen finns den aromatiska eau de parfumen Narciso Rodriguez For Him eller den träiga Narciso Rodriguez Bleu Noir. Missa inte heller de ikoniska myskdofterna Narciso Rodriguez Pure Musc och Narciso Rodriguez Fleur Musc.