Smink NYX Professional Makeup

Du har valt
Filter
Prisintervall

ända tills

Linje
Visa nästa
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   12
  •   1
  •   1
Rekommendation
123...11
123...11

Mer om NYX Professional Makeup

Du har hört namnet trots att du inte är expert på smink. NYX smink är otroligt populärt och det har flera skäl. NYX Professional Makeup är precis som namnet avslöjar smink som ger proffsiga resultat. Dessutom är det roligt att använda då du får god variation och möjlighet att utveckla din sminkning. Med NYX smink har du allt du behöver för veckans och helgens sminkrutin.

Lite NYX historia

NYX lanserades år 1999 av koreanska Toni Ko i Los Angeles. Hon var 25 år när hon drog igång märket som var till för att fylla behovet av riktigt bra smink till rimliga priser. Toni började sälja eyeliners. NYX Jumbo Eye Pencil var en föregångare till dagens populära NYX eyeliners.

De första pennorna drog in 2 miljoner dollar under det första årets försäljning. Det säger en hel del om hur märket fick enorm fart från start. I början var det makeup artister som fick tillgång till NYX smink via särskilda event och mässor.

Ganska snart blev efterfrågan från vanliga konsumenter så pass stor att NYX Professional Makeup även började vända sig till oss vanliga dödliga. Och tur är väl det. Idag kan du köpa NYX Cosmetics direkt här hos oss. Det som tidigare bara var förunnat proffssminköserna är nu lätt att komma åt via dator och mobil!

En god grund att stå på med NYX foundation

Varje sminkning behöver en god grund att stå på. När det handlar om NYX foundation är det lätt att hitta rätt. Du kan välja NYX total control drop foundation för att snabbt få ordning på basen. Den är lätt att applicera och är också hälsosam för din hud.

När du har lagt din NYX foundation kan du jobba vidare med en smart NYX concealer. NYX Dark Circle concealer är mycket populär bland de som har problem med mörka ringar under ögonen. När du har använt din NYX concealer kan du gå vidare med NYX ögonskugga för perfekt resultat.

Det finns flera fördelar med NYX foundation:

  • NYX foundation är enkel att applicera
  • Du får en stor variation av färgnyanser
  • Effekten är långvarig
  • Du får en matt yta
  • Du kan välja heltäckande effekt

Innan du lägger på NYX foundation kan du också använda en NYX primer som ger en riktigt god grund för din sminkning. Det här är ett sätt att ge huden extra gott skydd.

NYX smink för dina ögon

När du är klar med din NYX foundation är det dags för sminkningen omkring ögonen. Det blir fest med NYX ögonskugga i många olika färger! Med en NYX eyeliner är det lätt att få till perfekta linjer. Du kan hålla dig till din rutin eller testa något nytt snabbt och lätt.

NYX eyeliners är gjorda för att ge dig det stöd som proffs kräver. Det är unikt. Du får med andra ord möjlighet att sminka dig riktigt professionellt till en bråkdel av priset som makeup artister betalar för sitt smink.

Du kan använda dig av en NYX Micro Brown Pencil om du vill ha en mjuk och naturlig ton. Men NYX erbjuder också spännande färger som är lite mer vågade. Med en NYX contour palette har du många möjligheter och du kan leka med din sminkning för att utveckla den.

Vackra läppar med NYX läppstift

NYX erbjuder förstås också sminkning för dina läppar. Det finns fantastiskt vackra NYX läppstift som ger dig en perfekt färgton och hållbarhet. Använd en NYX Soft Matte Lip Cream för att hålla dina läppar mjuka med skön färg. NYX Butter Gloss är en populär läppglans som ger lyste samtidigt som den vårdar dina läppar.

Missa inte att du kan använda dig av en läppliner för att förtydliga sminkningen av läpparna. NYX läppstift, gloss och läppliners är enkla att applicera. De kan lätt tas med under dagen så att du kan bättra på när det behövs.

NYX har också tagit fram vårdande produkter för dina läppar. Med läppskrubb kan du få bort smuts och se till att dina läppar förblir mjuka och hälsosamma. Glöm inte bort läpparna då du tar hand om huden i ditt ansikte!

Fixera sminket med NYX Setting Spray

Det kan vara svårt att undgå att sminkningen försvinner allteftersom dagen går. Det här har NYX hittat en lösning på. Du kan använda dig av NYX Setting Spray för att se till att din sminkning håller längre. Med denna spray får du ut fler timmar av din sminkning.

När du äntligen får till den perfekta sminkningen är det ju synd om den suddas bort bara för att det regnar utomhus. Kanske är det extra viktigt att sminket håller dagen lång och in på kvällen då det blir after work.

Istället för att ta med din NYX ögonskugga och läppstift kan du helt enkelt använda NYX Setting Spray under dagen för att undvika att sminkningen försvinner. Sminket smetas inte ut och det ligger kvar som du vill ha det. Mycket praktiskt och enkelt!

Upptäck NYX Professional Makeup

Om du fortfarande inte har upptäckt NYX Professional Makeup är det hög tid att du gör det. Det spelar ingen roll om du bara sminkar dig då och då eller om du behöver smink för alla tillfällen. Med NYX kommer du att hitta rätt!

Vi rekommenderar att du börjar testa produkter som är väl anpassade till dina behov. NYX foundation är en mycket bra start. Hitta rätt nyans för dig och börja applicera. Tillsammans med en NYX primer har du den perfekta grunden för din sminkning.

Du kan alltid få tips och råd genom att kontakta oss. Vi kan vägleda dig till rätt produkter i NYX sortiment. Dessutom finns det många recensioner online av utvalda produkter. En stor fördel med NYX Professional Makeup är att märket är världsberömt.

Med så många nöjda användare kan du lita på att det rör sig om smink av högsta kvalitet. Du tar verkligen ingen risk då du väljer att testa en ny produkt från NYX. Dels finns det en massa uttalanden om den online och dels handlar det om ett märke som alltid fokuserar på kvalitet. Sedan är det inte dumt att priset är så pass rimligt att du har råd att unna dig bättre smink.