Olaplex

Vård i hemmet

Du kan använda hårkosmetiken OLAPLEX i ditt hem. I hårvården OLAPLEX ingår vårdprodukten OLAPLEX No. 3 som förlänger varaktigheten för hårfärg, schampot OLAPLEX No. 4 och balsamet OLAPLEX No. 5. Samtliga produkter innehåller det aktiva ämnet OLAPLEX, vilket är det enda som klarar att rekonstruera disulfidbindningar i håret. Resultatet blir starkt, friskt och glansigt hår som inte bryts eller klyvs.

hela texten dölja texten

Professionell vård

Hårvården OLAPLEX förhindrar att håret skadas vid kemisk behandling. OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier och OLAPLEX No. 2 Bond Perfector används för alla typer av kemisk behandling. Kan också användas som en intensiv vårdkur OLAPLEX Rebuild Treatment vilken genererar håret till 100 %.
 
Den professionella kollektionen OLAPLEX är endast avsedd för frisörer (professionella). Användning av dessa produkter kräver kunskap inom frisörförfaranden för att erhålla önskade resultat.

hela texten dölja texten

Om Olaplex

Märket Olaplex består av originella hårprodukter med vilka du förhindrar att håret skadas vid färgning. De har en unik kemisk sammansättning som mångfaldigar och förnyar brutna disulfidbindningar. Det har aldrig varit säkrare att färga håret!

 

Grundarna av märket Olaplex är Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker, världsledande experter inom material och kemi. Tillsammans har de uppfunnit ett kemiskt ämne som utan innehåll av silikoner och oljor förnyar brutna bindningar i håret under och efter kemisk behandling. 

Olaplex har påverkat frisörbranschen permanent. Detta märke används med tillförlitlighet av många frisörsalonger som står för hög kvalitet på produkterna och arbetet de levererar.

hela texten dölja texten