Calvin KleinArmaniHugo BossChloéLancôme

Upptäck världen av dofter

Kom med oss till en värld av dofter och välj en parfym på notino.se! I vårt erbjudande hittar du tusentals parfymmärken, Eau de Toilette och dofter för hemmet från mer än 200 världstillverkare.

 

Vi tar ständigt fram nya parfymer och varje vecka erbjuder vi tiotals rabatterade kampanjparfymer. Hos oss hittar du de mest kända bestseller-parfymerna från kända märken som Calvin Klein, Hugo BossYSL eller Armani, men även unika nischparfymer, för riktiga kännare.

Vi gör det lätt för dig att välja parfym och bestämma dina doftnoter. Hos oss kan du filtrera parfymer för damer, herrparfymer, och även unisex-parfymer för båda kön. Välj parfym, Eau de ToiletteEau de Cologne och Eau de Parfum eller after shave efter intensitet och varaktighet.

Föredrar du en speciell typ av doft? I filtreringen kan du välja om du föredrar en blommig, vattning eller träig doft och du kan välja en parfym som passar just dig. För de som har svårt att välja erbjuder vi parfymprover, så att du kan pröva parfymen i förväg.

Förutom eau de toilette erbjuder vi också parfymerad kosmetika och vackert inslagna presentkit med parfymer, som är perfekta som gåvor för damer och för herrar.

På Notino specialiserar vis oss på försäljning av parfymer. Välj en parfym som passar dig perfekt från vårt breda utbud av de bästa parfymerna!

hela texten dölja texten

Du har valt

  • Parfymer
  • Citrus
  • Angebote

Öppna filter Dölj filtret