RasasiHatem Ruh Al Mughamarah Eau de Parfum för män

Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah Eau de Parfum för män
Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah Eau de Parfum för män
75 ml
299,00kr

Kod: RSS0561 | Mer än 5 st finns i lager
1
Post Nord
onsdag 2021-09-22
Personlig upphämtning
onsdag 2021-09-22
UPS Air Mail
tisdag 2021-09-21

Beskrivning Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah
Komposition

En ny dag, nya möjligheter. Eau de parfumen för män Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah ger dig en fräsch känsla och får dig att följa din instinkt. Se fram emot dagliga äventyr.

  • kryddig doft
  • träig doft
  • uppskattas av alla moderna gentlemän
  • passar bra för daglig användning

Komposition

Doftkategori
kryddad, träig

Om märket Rasasi

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.

Recensioner Rasasi Hatem Ruh Al Mughamarah