RasasiNebras Al Ishq Wahaj perfumed oil Unisex

Rasasi Nebras Al Ishq Wahaj perfumed oil Unisex
Rasasi Nebras Al Ishq Wahaj perfumed oil Unisex
6 ml
629,00kr

I lager | Kod: RSS02660
1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

Parfymoljan unisex Rasasi Nebras Al Ishq Wahaj kommer att bli ett nytt beroende som du aldrig kommer vilja ge upp. Det är en doft som understryker din personlighet och kompletterar din karisma perfekt.

  • en orientalisk doft
  • en söt doft
  • en blommig doft
  • passar bra för daglig användning
  • en unisex doft – för både kvinnor och män

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Iris, Damascenerrosor, Lotus, Jasmin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Patchouli, Bränd mandel, Mysk, Vanilj
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Agarträ

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.