RasasiOudh Al Boruzz Atheer Cambodia Eau de Parfum

Rasasi Oudh Al Boruzz Atheer Cambodia Eau de Parfum
Rasasi Oudh Al Boruzz Atheer Cambodia Eau de Parfum
50 ml
1 789,00kr

I lager | Kod: RSS02825
1
Post Nord
måndag 2021-12-13
Personlig upphämtning
måndag 2021-12-13
UPS Air Mail
torsdag 2021-12-09

Glöm regler, gränser och begränsningar. Eau de parfum unisex Rasasi Oudh Al Boruzz Atheer Cambodia passar perfekt för alla som inte räds för att sticka ur mängden.

  • en originell doft för en unik personlighet
  • en unisex doft

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Hallon, Saffran
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Patchouli, Läder, Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Oud, cypressolja, Ambroxan
Doftkategori
fruktig, träig

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.