RasasiRania perfumed oil för Kvinnor

Rasasi Rania perfumed oil för Kvinnor
Rasasi Rania perfumed oil för Kvinnor
20 ml

Kod: RSS02668 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Beskrivning Rasasi Rania
Komposition

Visst ser redan själva flaskan ut som ett konstverk? Gör dig redo för en sensuell upplevelse som gömmer sig inuti. Rasasi Rania är en lyxig parfymerad olja som kombinerar en intensiv doft med en sällsynt sammetslen olja, som bokstavligen kommer att smeka dina sinnen.

  • en orientalisk doft
  • en blommig doft
  • en söt doft
  • förstärker sensualitet hos alla kvinnor
  • passar bra till vardagen

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Ros, Ylang-Ylang, Jasmin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Blom-toner , Fruktiga toner
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Slånlav, Trä-toner , Bärnsten, Harts
Doftkategori
orientalisk, blommig

Om märket Rasasi

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.

Recensioner Rasasi Rania