Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui Eau de Parfum för män

Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui Eau de Parfum för män
Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui Eau de Parfum för män
50 ml
435,00kr

Kod: RSS0583 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-03-10
UPS Air Mail
fredag 2021-03-05

Parfym beskrivning Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui
Komposition

Eau de Parfum Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui är utmärkt modern doft som ger dig en otvetydig karisma och låter dig att enkelt nå dina mål.

  • citron doft
  • för en modern och självsäker man
  • för daglig bruk, framför allt till varmt väder

Komposition

Doftkategori
kryddad

Om märket Rasasi

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.

Recensioner Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui