Rasasi Scent Odyssey MuskPresentförpackning Unisex

Rasasi Scent Odyssey Musk Presentförpackning Unisex
Rasasi Scent Odyssey Musk Presentförpackning Unisex
369,00kr

Kod: RSS02792 | Mer än 5 st finns i lager

Hareer Eau de Parfum 7,5 ml + Naqaya Eau de Parfum 7,5 ml + Sharqi Eau de Parfum 7,5 ml

1
En present till dig
Ange i kundkorgen kod 10notino och få 10% rabatt på allt! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande och på rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-10-30
UPS Air Mail
måndag 2020-10-26

Parfym beskrivning Rasasi Scent Odyssey Musk
Komposition

Unna dig själv eller dina nära och kära det perfekta parfymsetet Rasasi Scent Odyssey Musk. Parfym är en present som aldrig slår fel.

Egenskaper:

  • passar perfekt som en present
  • perfekt att ta med på resan

Komposition

Doftkategori
orientalisk
Typ av set
Resepack, Presentförpackning

Om märket Rasasi

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.

Recensioner Rasasi Scent Odyssey Musk