Rasasi Tasmeem MenEau de Parfum för män

Rasasi Tasmeem Men Eau de Parfum för män
Rasasi Tasmeem Men Eau de Parfum för män
100 ml
279,00kr

Kod: RSS0126 | I lager
1
En present till dig
Handla för minst 500 kr och välj en gåva i kundkorgen: strumpor, en plånbok eller en trendig väska. Glöm inte, detta erbjudande är tillfälligt och gäller så länge lagret räcker.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2019-12-12
UPS Air Mail
måndag 2019-12-09
  • Parfym beskrivning
  • Om märket
  • Recensioner

Parfym beskrivning Rasasi Tasmeem Men
Komposition

Eau de Parfum Rasasi Tasmeem Men är utmärkt modern doft som ger dig en otvetydig karisma och låter dig att enkelt nå dina mål.

  • orientalisk doft
  • för en individualistisk man
  • för daglig bruk, men även för speciella tillfällen

Komposition

Top notes
Kardemumma, Kummin, Malört
Middle notes
Rot av iris, Ros
Base notes
Patchouli, Sandelträd, Bärnsten, Tonkabönor, Mysk, Vanilj
Doftkategori
orientalisk, kryddad

Om märket Rasasi

Upplev lyxiga parfymer från Dubai av märket Rasasi. För dig som älskar klassiska dofter från orienten men även för dig som föredrar en lättare och friskare komposition. Upptäck osedvanliga exotiska dofter.

Rasasi är ett familjeföretag grundat 1979. Grundaren Abdula Razzaka Kalsekaras vision var enkel – locka med kvalitet, personlighet och exklusivitet i varje Rasasi-parfym. Bland de orientaliska dofterna finner du Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam vars version för kvinnor pulserar av sandelträ, delikat kanel och mysk. I versionen för män blandas ambra, läder och mocka med träiga toner.

Om du istället känner för något mer klassiskt kommer du att uppskatta doften Rasasi Blue Lady – som en färsk blombukett med en antydan av citrus. Du kommer att förtrollas av de fruktiga och blommiga tonerna i den sensuella Eau de Parfumen Rasasi Hawas for Her. Denna finns även i utförande för män med toner av ambra, bergamott och apelsinblomma.

Recensioner Rasasi Tasmeem Men