Smink Shiseido

Mest sålda

Mer om Shisedo

Bakom detta populära märke finns det en spännande berättelse om en ung japansk apotekare som var med om att grunda det första västerländska apoteket i Japan. Hans namn var Arinobu Fukuhara.

Namnet Shisedo var också Arinobus uppfinning. Det är grundat på de japanska orden för att göra, hus och där allting föds. I början av 1900-talet tog Arinobus son, Shinzo, över verksamheten. Han var konstnärligt lagd och skapade den ursprungliga loggan som än idag används för Shisedo produkter.

Shisedo för din hud

Oavsett om du väljer en Shisedo ögonkräm som Shisedo Benefiance eller en Shisedo ansiktskräm kan du räkna med en produkt som håller hög kvalitet. Många av Shisedos hudvårdsprodukter är särskilt till för att återfukta och skydda din hud. De kan användas i förebyggande syfte såväl som då du har börjat utveckla rynkor.

Ett Shisedo serum är härligt att använda. Det kan snabbt ge effekt och passar bra ihop med andra produkter från samma märke. Om du ska använda Shisedo make up kan du även grunda med Shisedos hudvård för ett maximalt resultat.

Behandla rynkor med kräm

När du tar en titt på Shisedos sortiment ser du att de har krämer som är särskilt till för att behandla rynkor. Men det är viktigt att du använder dessa produkter på rätt sätt. Notera att du kan behandla intensivt under natten med en nattkräm och sedan fortsätta det goda arbetet under dagen med en Shisedo ansiktskräm för dagtid.

Innan du köper en kräm från Shisedo ska du:

  • Kontrollera att den passar din hudtyp
  • Undersöka om den är till för dina specifika behov
  • Läsa instruktioner för hur den ska användas
  • Se om du eventuellt behöver matcha med andra produkter som toner

Shisedo smink håller hög kvalitet

Sminkupplevelsen med Shisedo make up kan helt klart vara unik. Du känner märkets omtanke och vård av din hud med silkeslent puder som pricken över i. Men innan det blir tal om puder kan du grunda med Shisedo foundation. Det här är också en produkt som vårdar och tar hand om din hud.

Välj en Shisedo BB cream för att jämna ut och få en fin yta att sminka vidare på. Det finns också Shisedo concealer då du behöver lite mer stöd. Den kan du använda för att få bort fläckar och annat som kanske inte riktigt försvinner med din BB cream eller foundation.

Jobba vidare med Shisedo läppstift som ger härlig komfort. Du kan hitta varianter som täcker väl och sitter bra. Det finns Shisedo läppstift som kan sitta i upp till 6 timmar och ge en fräsch och snygg look under hela förmiddagen.

Just hållbarhet är ett ledord för Shisedo smink. Bli inte förvånad om du ser att produkterna är vattenfasta och håller i upp till 12 timmar. Det blir en sminkning som håller väl från morgon till kväll!

Shisedo mascara är också populär för att den är lätt att applicera. Du får ingredienser som är skonsamma för dina fransar. En del beskriver det som en känsla av att ha smink som verkligen inte väger något. En fjäderlätt, mjuk och skön sminkning helt enkelt.

Dofta härligt med Shisedo parfym

Liksom många andra märken som tar fram hudvård av högsta kvalitet har Shisedo också gett sig in på dofter. En Shisedo parfym är rena rama njutningen. Shisedo Zen finns för henne och för honom. Zen är en parfym som doftar av blomst och trä. I botten finns mysk och bärnsten.

Shisedo Ever Bloom kom 2015 i en romantisk rosa flaska. Den bidrar med en form av kontrast mellan öst och väst. Doften är mycket feminin med vit blomst och trä i botten. Parfymen har fått fina betyg från användare.

Shisedo för henne och för honom

Många av Shisedos produkter är särskilt till för henne. Men det finns också Shisedo men som är en komplett serie med hudvård för män. Märket har tagit fram krämer och andra produkter som män som bryr sig om sin huds hälsa kan använda sig av. Det här kan vara riktigt fina presenter då du vill ge bort något annorlunda som andas kärlek.

Hitta dina Shisedo produkter

I och med att Shisedo erbjuder så många olika produkter kan det ta lite tid att upptäcka märket ordentligt. Testa dig fram och lägg märke till dina favoriter. Glöm inte bort de som betyder mest för dig. Shisedo har fina present set som passar väldigt bra att ge bort till högtider.

Om du vill testa en ny kräm eller parfym från Shisedo kan det vara klokt att se vad andra har att säga om produkten. Hos oss ser du vilka produkter som är populärast. Det ger dig en fingervisning om vad som fungerar.

Men det kan också vara bra att ta en titt på forum online. Ta reda på vad andra säger om en viss produkt. Kanske finns det redan trådar som diskuterar en viss Shisedo ögonkräm. Kanske får du starta en ny. Använd nätet för att få veta mer innan du handlar.

Hög kvalitet till god ekonomi

Shisedo är hög kvalitet till priser som är mycket rimliga. Detta gäller oavsett om du behöver ett Shisedo serum eller ett läppstift. Du kan vara säker på att det här är produkter som är snälla mot din hud samtidigt som du får effekten som du är ute efter.

Unna dig själv hudvård som ger resultat och dofter som du blir pigg och glad av. Shisedo är ett märke som är otroligt spännande att upptäcka. Läs mer om utvalda produkter och fundera på hur du kan förändra din hudvårdsrutin. Passa på när det blir rea och när nyheter introduceras. Kanske kan du förbättra hudvårdsrutinen med hjälp av bättre produkter från Shisedo!