Zadig & VoltaireJust Rock! Pour Lui Eau de Toilette för män

Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui Eau de Toilette för män
Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui Eau de Toilette för män
100 ml

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: ZAV0033

Zadig & Voltaire Just Rock! är en elegant Eau de Toilette med en djärv arom som utstrålar glädje, maskulinitet och frihet.

  • en orientalisk och kryddig doft
  • för män som vet hur man njuter av livet
  • passar vid alla tillfällen

Doftens komposition
Denna Eau de Toilette är en spännande blandning av fängslande kryddiga ackord, spröd och söt vanilj samt livlig patchouli. I slutet av doftkompositionen kompletteras tilldragande essenser av bärnsten med mystiskt trä och resultatet är en mycket intensiv maskulin doft som imponerar på både dig och din omgivning.

Doftens historia
Zadig & Voltaire Just Rock! är inspirerad av atmosfären på en ordentlig rockkonsert. Den skapades av Aurelien Guichard och Nathalie Lorson och lanserades 2017.

Komplett sammansättning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BHT Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Tonkabönor
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Svart vanilj, Rökelse
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Kryddiga toner, Black Patchouli
Doftkategori
orientalisk, kryddad, träig

Märket Zadig & Voltaire är en symbol för självständighet, frihet och kreativitet. Dessa kreativa egenskaper är lika karaktäristiska för deras klädkollektioner som deras parfymer. Märkets hjärta slår till rytmen av rock.

Det parisiska modehuset Zadig & Voltaire grundades av Thierry Gillier 1997. De lediga modellerna kombinerar en extravagans med en omisskännlig fransk stil som är inspirerad av konstens värld. Märkets ovanliga namn refererar till filosofen och poeten Voltaire och hans bok Zadig ou la Destinée.

År 2009 presenterade Zadig & Voltaire sin första parfym. Med ett utryck som är unisex och en närmast rytmisk doftkomposition slog märket fast att rocken sitter i generna. Om du letar efter en nyskapande doft med en stadskänsla som är både djärv och innovativ är Zadig & Voltaire det rätta valet för dig.