Alexandre.JThe Collector: Black Muscs Eau de Parfum Unisex

Alexandre.J The Collector: Black Muscs Eau de Parfum Unisex
Alexandre.J The Collector: Black Muscs Eau de Parfum Unisex
100 ml

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: ALJ3345

Denna produkt är redan förpackad utan cellofan.

Produkter kan ha en annan förpackning än den som visas på bilden!

Svart är elegansens och den goda smakens färg. Unisex Eau de Parfum Alexandre.J The Collector: Black Muscs är en hyllning till mörkrets färg. Den kommer att omsluta dig i en mystisk mörk aura, som perfekt framhäver det unika med dig. Oavsett om du är man eller en kvinna är denna doft som en tidlös svart smoking.

  • en blommig och träig doft för kvinnor och män
  • mycket sensuell och sofistikerad arom
  • framhäver din naturliga charm

Doftens komposition
Citrusduetten med bergamott och citron är inledningen i denna svarta symfoni. Efter en uppfriskande introduktion börjar de känsliga blommiga noterna av ros och viol gradvis att dominera. De kompletteras med exotisk patchouli. I perfekt harmoni med de andra ingredienserna finns en sensuell kombination av ambra och mysk, vilket ger hela kompositionen en fängslande värme.

Doftens historia
Framhäv din individualitet med en oförglömlig arom som smälter samman perfekt med din kropp och själ. Doften för män och kvinnor Alexandre.J The Collector: Black Muscs från 2012 kommer att komplettera din charmiga personlighet och bli en integrerad del av dig. Den lyxiga flakongen, som kombinerar svart och guld, uttrycker din raffinerade smak.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL. Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Lime, Citron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Patchouli, Ros, Violett
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Bärnsten
Doftkategori
blommig, träig