Tillbaka till huvudinnehållet

Kundomdömen för Notino

Sedan 2004 har vårt mål varit att göra Europa vackrare. Nöjda kunder som litar på oss är vår högsta prioritet. Anslut dig till skaran av 13 miljoner nöjda kunder från 24 av världens länder. Deras verkliga erfarenheter av Notino kan du läsa på den oberoende prisjämföraren Trustpilot.

Recensioner för notino.se som du kan lita på

Ligger våra tjänster på högsta möjliga nivå? Säljer Notino originalprodukter? På Trustpilot finner du recensioner både för butiken notino.se och för parfymer och kosmetika från vårt sortiment – allt från verkliga kunder, inklusive dermatologer, frisörer, kosmetologer och bloggare som använder våra produkter varje dag och för vilka högsta möjliga kvalitet är en självklarhet.

Vi är intresserade av vad du tycker om Notino

Det är endast tack vare era recensioner som vi kan utöka och förbättra våra tjänster och produkter. Därför vill vi be dig att ge ett omdöme för ditt nästa köp. På så sätt hjälper du andra kunder att välja rätt produkter. Varje åsikt räknas!

Visa alla recensioner för Notino på Trustpilot.

notino ondöme

Har du en fråga? Kontakta oss.
Genom denna sändning företaget Notino s.r.o. kommer att bearbeta dina uppgifter för att behandla din förfrågan på ett legitimt sätt. Du kan göra invändningar mot denna bearbetning i enlighet med integritetspolicy.