Fett hår

Du har valt
  • Fett hår
Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   8
Mest sålda
123...7
123...7

Produkter för fett hår

Lider du av fett hår? Lämna den onda cirkeln med daglig tvätt av håret och sluta gömma ditt hår i en råttsvans! Hur undviker man fett hår? Förutom stress brukar orsakerna vara hormonell obalans, en dålig diet eller användning av olämpliga hårprodukter. Därför är det oerhört viktigt att välja rätt typ av schampo för fett hår som motverkar fett hår och som gör håret luftigt med volym.

Rekommenderad vård för fett hår

Schampo för fett hår ska masseras in försiktigt i hårbotten med cirkulerande rörelser. Slit inte i håret och tryck inte för hårt mot hårbotten. Skölj av håret med ljummet eller kallt vatten. Kallt vatten bidrar till att stänga porerna i hårbotten varmed håret bir mindre fett.

Om du har extremt fett hår rekommenderar experterna att träna håret genom att förlänga intervallen mellan tvätt av håret. Ju oftare du tvättar håret, desto mer talg producerar hårbotten!

Men hur döljer man fett hår utan att gömma det i en knut eller tvätta det? Prova torrschampo. Efter applicering blir håret fräscht och vackert precis som om det var nytvättat!

Vad hjälper mot fett hår förutom schampo?

Vad gör jag åt fett hår om schampo inte hjälper? Applicera en hårinpackning mot fett hår en till två gånger i veckan. Masken ger näring åt håret och avlägsnar överskott av talg från hårbotten.

Även hårpeeling som avlägsnar orenheter eller rester av stylingprodukter hjälper för en fet hårbotten. I båda fall är förbättringen påtaglig redan efter första appliceringen!

Fett hår med mjäll och kliande hårbotten

Fett hår och mjäll går ofta hand i hand. I sådana fall hjälper ett mjällschampo som avlägsnar mjäll och dessutom förhindrar att nytt mjäll uppstår under flera veckor framöver.

Om du lider av en kliande hårbotten ska du prova ett schampo för fett hår med vitamin E som regenererar och lugnar hårbotten. En annan lösning är naturschampon mot fett hår. Utöver att de lugnar en irriterad hårbotten kommer ditt hår att lukta underbart gott!

På notino.se finner du de bästa produkterna för fett hår till fantastiska priser från Kérastase, Redken och andra experter inom hårvård!