Tillbaka till huvudinnehållet

Presentinslagning

Tycker du inte om att packa in presenter? Vi gör det istället för dig!

Ska du handla för någon speciell och har inte tid eller fantasi att packa in presenten från Notino själv? Vi gör det istället för dig!! Vi kommer professionellt att packa in dina produkter och dekorera dem med en satinbåge. Du kan då överraska din älskade med den vackert inslagna presenten själv, eller få den skickas direkt till deras adress.

Hur mycket kostar en presentförpackningen?

Vi ber om en fast pris på 49 kr för en presentförpackning. Men om du vill sätta dina föremål i flera presentförpackningar måste du betala för varje låda individuellt.

Hur beställer du en presentförpackningen?

Innan du avslutar din beställning, klicka på alternativet presentförpackning och välj önskad färg. Välj sedan de produkter som du vill ha presentförpackat. Om du vill ha dina produkter sorterade i flera presentförpackningar, lägg till fler lådor i din beställning och välj igen vilka produkter ska gå i vilken låda. Om du beställer flera lådor av samma färg märker vi dem så att du kan hålla reda på vad som finns i dem.

Får alla produkter plats i lådan?

Vår presentförpackning service är tillgänglig för de flesta produkter som vi säljer på vår hemsida. Produkter som inte får plats in i presentförpackningen markeras grå i förhandsgranskningen och du kommer inte att kunna välja dem till presentförpackning. Dessa produkter kommer du att få med din beställning, men inte inuti presentförpackningen.

Hur många produkter kan få plats in i en presentkartong?

Vi lägger högst 3 produkter i varje förpackning så att det alltid ser bra och snyggt ut när mottagaren öppnar sin gåva. Om du vill ha fler produkter som ska vara presentförpackade, lägg de helt enkelt i en ny presentförpackning till din beställning. Du kan lägga upp till 4 presentförpackningar till en beställning och välja själv de produkter som du vill att vi ska lägga i.

Är det nödvändigt att alltid ha hela beställningen presentförpackat?

Tja, det är inte nödvändigt. Om du köper produkter för dig själv och samtidigt till dina nära och kära, kan du helt enkelt lämna dem som är till dig själv utanför, när du väljer varor för presentförpackning.

Vill du ha presenten levererat direkt till mottagaren?

Om du verkligen vill överraska någon, kan vi leverera presenten istället för dig. Allt du behöver göra är att ange mottagarens adress i slutet av din beställning och använd sedan din egen faktureringsadress så tar vi hand om resten. Hela beställningar kan levereras endast till en adress. Om du vill överraska flera av dina nära och kära måste du placera beställningarna separat.

När kommer paketet anlända?

Vi tar mycket noga hand om med att packa in dina beställningar perfekt, därför kan det ta 1-2 extra dagar för ditt paket att levereras.

Kommer inte presentförpackningen att skadas vid transport?

Vi lägger alltid presentförpackningen inuti en standard leverans låda för att verkligen skydda den från att bli skadad.

Kommer paketet att innehålla faktura?

Vi lägger bara fakturor till beställningar som samlas in på vår utdelningskontor. Om du väljer en leverans till en adress, skickar vi dig en elektronisk faktura till din e-postadress.

Kan presentförpackade produkter returneras?

Ja, presentförpackningen ändrar inte någonting om vår returpolitik. Du kan dock bara returnera objekten, inte själva presentförpackningen.

Vad händer om tjänsten inte är tillgänglig för närvarande?

Vi har ett speciellt team av människor som slår in alla beställningar till presentförpackningar med stor omsorg. Det är därför de bara kan packa in ett begränsat antal beställningar varje dag. Om tjänsten är inte tillgänglig för tillfället, kan du använda den nästa dag.