Tillbaka till huvudinnehållet

CeraVe

Om CeraVe

I över 10 år har CeraVe varit en marknadsledare inom hudvård i USA. I samarbete med dermatologer har företaget utvecklat kosmetikprodukter som hjälper till att komplementära, återställa och optimera hudbarriärerna.

 

Bakom framgången till CeraVe dermokosmetik ligger unika ingredienser vilka innehåller en kombination av tre naturliga ceramider. Ceramider är lipider som naturligen förekommer i huden och förnyar hudbarriärerna och säkerställer en långlivad återfuktning. Torr och känslig hud saknar ofta ceramider och därmed behöver den få detta tillfört. Ceramiderna i CeraVe frigörs gradvis tack vare den revolutionerande teknologin MVE®, vilket gör att produkten blir effektiv under hela dagen.

 Alla CeraVe-produkter är mycket milda, Icke-komedongeniska och oparfymerade med enkla ingredienser. CeraVe produkter innehåller också andra aktiva ingredienser som hyaluronsyra, glycerin och kolesterol. Ge din hud en rengöringsemulsion, Cerave återfuktande kräm eller CeraVe fuktgivande lotion och se skillnaden själv.

hela texten dölja texten