Skip to main content

Duschgel

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   19
  •   2
  •   2
  •   1
Mest sålda

Välj en shower gel som passar dig perfekt. Hos oss hittar du allt, oavsett om du letar efter en duschgel med olja för känslig hy, en lyxig duschgel med berusande doft eller en liten förpackning med duschgel för resan. Börja din morgon med din favoritdoft och unna din hy förstklassig vård!

Duschgel för kvinnor

Parfymerade duschgel är en av de produkter som kvinnor uppskattar mest. De skummar rikligt och luktar fantastiskt, de är uppiggande, fräschar upp och lindrar stress, de är aromaterapeutiska och avslappnande – de ger njutning åt både kropp och sinne.

Återfuktande showergel för kvinnor gör huden mjuk som sammet efter varje dusch. Skaffa ett kit med duschgel om du gärna byter dofter. När du åker på semester får du inte glömma att tillsammans med solkrämen också packa ner duschgel i reseformat som används efter solning!

Glöm heller inte din intimvård! För detta ändamål kommer du att uppskatta våra specialgel för intimhygien som är skonsammare, mjukare och respekterar kroppens naturliga pH-balans.

Duschgel för män

Män svettas i allmänhet mer än kvinnor och därför luktar duschgel för män intensivt och länge så att effekten håller i länge efter duschen. Vårt erbjudande består främst av fräscha och kryddiga dofter som gör dig fräsch på morgonen och som noggrant rengör kroppen på kvällen.

Duschgelen för män 2 i 1 är en praktisk duschgel med schampo som uppskattas både av idrottsutövare och den praktiske mannen som inte vil ha badrummet fyllt med kosmetikaprodukter.

Duschgel för känslig hy

Om du lider av klåda och uttorkad hy efter duschning rekommenderar vi en oparfymerad duschgel med hydratiserande effekt. Vill du ändå ha ett duschgel som doftar? I sådana fall kan du prova ett naturligt duschgel utan tvål, duschkräm eller duscholja. Om din hy har tendens till atopi är det perfekta valet en duschgel med olja för atopiker. Den återfuktar huden på djupet, tillför näring och torkar inte ut.

Duschgel för barn

Duschgel för barn skiljer sig från de för vuxna på många sätt. Huden hos barn är mycket mjukare och känsligare och därför kräver den en duschgel med ett neutralt pH som har ett balanserat innehåll. De bästa duschgelen för barn innehåller en högre andel mjölk ock naturoljor.

Älskar du exotiska kokosdoftande duschgel? Eller föredrar du en duschgel utan parfymering? På notino.se finner du alltid vad du letar efter! Välj bland hundratals produkter från märken såsom Bioderma, Vichy, Weleda och andra till fantastiska priser.