Badprodukter för barn

Filter
Mest sålda

Upptäck skonsamma skum, oljor och badbomber för barn

Om du har ett litet barn hemma vet du att ni kommer att bada tillsammans många kvällar. Tid tillsammans i ett badkar fullt med vatten är en ritual för alla föräldrar och barn och det finns många sätt för att göra badet behagligare. Ett av dem är att välja rätt produkter för detta ändamål.

Bada med din bebis

De minsta bebisarna behöver inte bada varje dag. Tvärtom rekommenderas det inte att bada små bebisar allt för ofta (varje dag). Hela badet tar dessutom inte mer än ett par minuter.

  • Hyn hos små bebisar kräver inte mycket. Du behöver inte ens tillsätta någon speciell vårdprodukt för barn i vattnet som ska vara tempererat mellan 35 till 38 °C.
  • Men om du vill ge ditt barn max är det bästa valet att använda en badolja för bebisar. Det räcker med ett par droppar.
  • Badolja för nyfödda med en skonsam sammansättning är alltid det bästa för det nyfödda barnets känsliga hy och den torkar inte ut hyn.

Vad underlättar badet och gör det behagligare?

Så snart barnet blir lite större kan du välja mellan ett bredare produktutbud som rengör kroppen på bästa sätt och tillför näring. Dessutom kommer badet att bli betydligt roligare.

  • Duschgel för barn. Denna typ av duschgel skiljer sig från de klassiska genom att den är skonsammare mot barnets hy och den svider inte i ögonen. Duschgel för barn utmärker sig genom att den är mycket tolererad och inte innehåller onödiga ingredienser och dessutom kommer den ofta i en flaska med glada bilder.
  • Barntvål. Precis som duschgel för barn utmärker sig även barntvål genom att ha ett balanserat pH med en extra skonsam sammansättning som har tagits fram under översyn av dermatologer. Ofta kan du använda den både för att tvätta kropp och hår.
  • Badskum för barn. Oavsett vilket badskum du väljer från kategorin ”Bad- och duschprodukter för barn” kan du vara säker på att badet blir roligare och att barnets hy får den vård som krävs. Produkterna används alltså inte endast för att göra badet roligare för ditt barn utan de rengör hyn och tillför näring. Oftast kommer produkterna med fina dofter eller de kan innehålla lugnande ämnen, till exempel lavendelolja som gör att barnet somnar lättare.
  • Badbomber för barn. Precis som badskum för barn kommer de här doftande badbruskulorna garanterat att göra badet till något extra. Badbruskulor för barn är skonsamma mot hyn och innehåller inget som kan irritera huden. Tvärtom, ofta innehåller de olika vårdande ämnen så att du inte behöver oroa dig. De rekommenderas vanligen från 3 års ålder.

Oavsett om du väljer ett badskum, duschgel eller barntvål för att göra badet behagligare finner du alltid vad du behöver för dina minsta på Notino. Badet kan verkligen göras till en trevlig stund, och inte bara för barnen utan även för dig.

Tips: glöm inte att köpa ett skonsamt schampo för barn eller våtservetter för resan.