Vad är London Look?

 
Oförutsägbar. Unik. Autentisk. Självständig. En look är mer än bara din outfit och din smink. Det är din personlighet. Din karaktär. Din individualitet. Det är du. Oavsett om det är samtida eller retro, är det du som kan välja vad som känns bra. Glöm märken och stereotyper. Du är inte perfekt. Du är unik. Det finns ingen annan som du och det är den bästa delen! Det finns inga begränsningar! Låt inte andra tala om för dig att något inte är för dig eller är inte din stil!

hela texten dölja texten

Om Rimmel

  Våga korsa gränserna för skönhet. Smink från Rimmel går emot konventioner och skapar ovanligt utseende och letar efter nya vägar för att hjälpa dig att uttrycka din egen unikhet på.

 


Detta märke från London har varit revolutionärt ända sedan dess början. Skapat år 1834 av Eugene Rimmel blev deras första Rimmel-maskara en omedelbar kultfavorit tack vare sitt mycket säkra recept och överkomligt pris. Efter det blev Rimmel snabbt synonym med maskara och det kända mottot “Få London-looken” introducerades.
Idag är Rimmel maskara, Rimmel nagellack, Rimmel läppstift eller Rimmel foundation bara små delar av märkets portfolio. Så var inte rädd att experimentera med ditt smink och låt dig verkliga jag skina. Produkter från Rimmel är en utmaning för din rädsla och dina begränsningar - så försök att våga överskrida dem.

hela texten dölja texten

Sorterat efter mest sålda Efter pris

12 3 4

12 3 4 Visa nästa