IPL-maskin

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Typ av strömförsörjning
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden

Unna dig smärtfri hårborttagning som håller i flera månader! IPL-epilatorer hör till de mest effektiva permanenta hårborttagningsverktygen som du kan njuta av hemma.

Vad är IPL hårborttagning?

IPL hårborttagning (eller fotoepilering) är en smärtfri hårborttagningsmetod som använder sig av pulserande ljus för att störa hårstrukturen. Ljusstrålen verkar direkt på hårrötterna under hudytan och hjälper till att hämma hårväxten.

Så väljer du rätt IPL-maskinför dig

Innan du väljer epilator bör du fokusera på några grundläggande parametrar och tillbehör:

  • Munstycken: Vill du använda IPL-epilatorn i ansiktet, på bikinilinjen, i armhålorna eller på benen? Titta på vilka munstycken som ingår med epilatorn och vilka specifika kroppsdelar är de avsedda för.
  • Möjlighet att justera det pulserande ljuset: Låter dig ändra intensiteten beroende på hur känslig din hud är.
  • Antal blixtar: Avgör enhetens livslängd. För att ge dig en idé: 400 000 blixtar garanterar en livslängd på upp till 22 års användning.

Så använder du en IPL-epilator

Att använda en IPL-maskin är enkelt och vem som helst kan klara av det. Raka först bort håret och följ sedan instruktionerna. Till en början epilerar man oftast varannan vecka och intervallet mellan behandlingarna förlängs sedan successivt. Gradvis håravfall märks vanligen redan efter 2–3 användningar.

Vem kan använda en IPL-epilator?

De flesta IPL-maskinen är lämpliga för mörka hårstrån, vare sig de är svarta, bruna eller mörkblonda, och passar ljus till medelbrun hud. Om produktspecifikationerna anger att fotoepilering inte är lämplig för dig, rekommenderar vi att du köper en klassisk epilator med pincetter istället.

På notino.se hittar du populära IPL-epilatorer från Philips, Braun och Remington. Välj den bästa IPL-epilatorn för dina önskemål och njut av härligt len hud!

Vill du veta mer? Vet du inte vilken epilator du bör välja? Kolla in vår artikel IPL-hårborttagning hemma. Hur fungerar det?