Styling- & skönhetsverktyg

Filter
Mest sålda

Vilka skönhetsverktyg har vi?

Drömmer du om det perfekta håret, ett skinande ljust leende, mjuk rakning och perfekt hud?Notino.se erbjuder kvalitativa elektriska redskap från de bästa märkena i världen för att hjälpa dig att få en perfekt självvårdsrutin.

Oavsett om du är ute efter en stor vågig stil, perfekt rakt hår eller glänsande hår med pixie-klippning, så kan våra hårtänger, plattänger, hårfön och hårtrimmers alltid hjälpa dig skapa den stil du vill ha. För att hålla din hud perfekt mjuk och hårlös erbjuder vi epilatorer för ansikte och kropp, och även rakapparater för kroppen såväl batteridrivna som fasta.

Vi har också trimmers för att hålla ditt ansiktshår i fin form och perfekt vårdat, och nästrimmers för den där sista nödvändiga touchen. Få det ljusaste vita leendet med elektriska tandborstar som har ett stort utbud av olika ersättningshuvuden. Passa på att inte glömma bort din hud. En bra rengöringsborste håller din hy ren och ljusare än någonsin.

Bläddra i vårt stora utbud av elektriska kosmetikredskap för ansikte, kropp och hår från toppmärken som Philips, Braun, BaBylissForeo och fler med fantastiska priser, och ta hand om din skönhet på ett effektivt sätt.