Hugo Boss parfym

Om Hugo Boss

Hugo Boss har alltid varit en synonym med lyx och hög kvalitet inom mäns mode, tillbehör och kosmetik. Från dess början har den varit eftertraktad för sina högkvalitativa tyger och tyskt öga för detaljer och precision.

Hugo Boss är stolt över sina försök till att uppfylla sina kunders behov och begäran. Det samma gäller kosmetikan där företaget lägger stor vikt vid att bara välja ingredienser av högsta möjliga kvalitet. Tack vare denna ansats är Hugo Boss de facto världsledare av mäns mode, men tillverkar också en serie parfym och exklusiv klädsel för kvinnor.

Den första doften från Hugo Boss utvecklades under 1990-talet; idag erbjuder märket flera serier av moderna dam- och herrparfymer skräddarsydda för det moderna livet. Hugo Boss parfym skapas med den högsta precisionen med syfte att reflektera den starka personligheten och att understryka skönheten bakom bäraren.

hela texten dölja texten

Mest sålda

Hugo BOSS: Stil chefen

Det finns knappast någon som inte känner till märket Hugo Boss. Under de hundra år som märket har funnits har det vuxit från ett litet företag med tjugo sömmerskor till att bli en av modevärldens giganter inom high-end fashion och parfymer. Idag har Hugo Boss inte mindre än 15 000 anställda i mer än 127 länder runtom i världen.

Märket Hugo Boss har en bred portfolio av högsta kvalitet som samlas under ledorden : Hugo Boss kunder kommer vara perfekt klädda i alla situationer och under alla omständigheter. Vare sig det handlar om en kostym, skor, en herr- eller damparfym eller kläder från Hugo Boss kan kunderna vara säkra på att det kommer passa perfekt. Märkets know-how finns framförallt i Metzinger i Tyskland där märkets historia också tog sin början.

Märket Hugo Boss rötter

Hugo Ferdinand Boss föddes 8 juli 1885 och var det femte barnet till Heinrich Boss och hans fru Luise. Tillsammans drev föräldrarna en underklädesaffär. År 1924 öppnade designern Hugo Boss en klädfabrik. Han anställde mellan 20 och 30 sömmerskor och märket Hugo Boss riktade in sig på att erbjuda full klädsel.

Trots utvecklingarna i världen, som på sin tid påverkade och definierade märket, kvarstår Hugo Boss än idag. Och vad som än händer är det alltid just samtiden som formar Hugo Boss och som påverkar vad märket erbjuder sina kunder.

Hugo Boss blir HUGO och BOSS

Fram till våren 2018 samlades Hugo Boss glasögon, parfymer, klockor, kläder, kostymer och till och med tofflor under en och samma logo och ett och samma märke: Hugo Boss.Men från och med våren 2018 har Hugo Boss delat upp sin portfolio i märkena BOSS och HUGO. Båda två tillverkar fortfarande kläder, accessoarer och parfymer med samma höga kvalitetsstandarder som märket Hugo Boss. Uppdelningen är helt enkelt till för att bättre tillgodose olika målgruppers önskemål. Vilken passar dig bäst?

Hugo. Boss.

Under märket BOSS hittar du framförallt businesskläder i högsta kvalitet, men även mode för både män och kvinnor. Herrklockorna, kläderna, parfymerna och allt annat som säljs under märket Hugo Boss BOSS karaktäriseras av sin höga sofistikation och såklart förstklassig kvalitet och design.

För dem som hellre sätter kursen än följer någon annan finns kollektionen Hugo Boss HUGO. Den djärva attityden och ledigheten återspeglas inte bara i märkets vardagskläder utan även i dess damparfymer, klockor och träningsskor. Hugo Boss HUGO riktar framförallt in sig på yngre kunder.

Hugo Boss parfym

Parfymer från både Hugo Boss BOSS och Hugo Boss HUGO har länge rört sig bland de mest populära parfymerna. Hugo Boss rakvatten och deodoranter kompletterar Hugo Boss EDT och EDP.

HUGO BOSS parfym herr

Kollektionen Hugo Boss BOSS Bottled blev en ikon bland Hugo Boss herrparfymer. Bestsellern är en Eau de Toilette, Hugo Boss Bottled, som blev utgångspunkten för en hel rad olika versioner. Hugo Boss Bottled Night, Hugo Boss Bottled Intense, Hugo Boss Bottled Unlimited och versionerna Tonic och Oud har fångat män runtom i världen.

Dessutom innehåller kollektionen BOSS Bottled både rakvatten och deodoranter. Presentsetet Hugo Boss går garanterat hem hos en modern man.

Den främsta bland Hugo Boss framgångsrika dofter som tilltalar männens sinnen är en Eau de Toilette: Hugo Boss BOSS The Scent. Den förföriska doften finns även i andra versioner såsom Boss The Scent Private Accord, Boss The Scent Absolute som är en djupare Eau de Parfum, och Boss The Scent Intense.

En Hugo Boss parfym hittar man alltid på hyllan, även hos yngre män. Då troligen en av parfymerna från Hugo Boss HUGO. Den rätta doften för dig hittar du in en av kollektionerna Hugo Boss HUGO Man, HUGO Just Different, HUGO Reserved eller HUGO Iced.

HUGO BOSS parfym dam

Hugo Boss damparfymer är, precis som Hugo Boss herrparfymer, en lyxsymbol. Doften Hugo Boss BOSS Ma Vie förtrollade kvinnor med sin milda elegans. Den finns både som en Eau de Parfum och en Eau de Toilette och båda anses vara ikoniska i parfymernas värld.Boss The Scent For Her är ytterligare en parfymkollektion som blev en bestseller tillsammans med den manliga motsvarigheten Boss The Scent For Him.

Hela kollektionen genomsyras av en oemotståndlig sensualitet från den första och unika Eau de Parfum Boss the Scent, via de djupare och mer intensiva Boss The Scent Absolute och Boss The Scent Intense till Boss The Scent Private Accord, en Eau de Parfum som är full av längtan. Vilken Hugo Boss parfym du än väljer kan du vara säker på att det blir antingen en uppskattad present för dina nära och kära eller en sensuell belöning för dig själv.